Helsingin Ekonomit - Ekonominaiset

Tapahtuman oletuskuva

Kirjahaastattelu: Camilla Tuominen - Tunteet ei kuulu työpaikalle ja Ekonominaisten virtuaalinen vuosikokous

3.11.2020 16:30

Haastattelemme striimissä klo 16.30 Camilla Tuomista hänen juuri ilmestyneestä kirjastaan: "Tunteet ei kuulu työpaikalle".

Camilla Tuominen (KTM ja psykologian opintoja) on tunnejohtamisen sanansaattaja ja pioneeri. Vuonna 2012 hän jätti liikkeenjohdon konsultin työnsä, koska ymmärsi, että yritykset eivät pysty olemaan tulevaisuudessa kilpailukykyisiä, jos johtamisessa keskitytään vain asioihin eikä tunteita osata johtaa tai rakentaa luottamuksellista tunneilmapiiriä. Nyt Camilla on kouluttanut satoja yrityksiä Suomessa ja ulkomailla ymmärtämään paremmin tunteita, tunnistamaan ja johtamaan niitä. 

Tunteiden johtamisen taitoja tarvitaan kaikkialla. Miten johtaa omia tunteita kiireen keskellä? Kuinka käsitellä tiiminä pettymyksiä? Miten saada lisää virtaa tekemiseen? Miten lisätä luottamusta asiakaskohtaamisissa? Kuinka uskaltaa kohdata asiakas myös tunnetasolla? Nämä ovat taitoja, joita koneet eivät osaa ja niissä piilee tulevaisuuden kilpailukyky. Voit lähettää ennakkokysymyksiä Camilla Tuomiselle ilmoittautumisesi yhteydessä.

Ekonominaisten virtuaalinen vuosikokous järjestetään Camilla Tuomisen haastattelun jälkeen.

Kokouksessa valitaan uudet jäsenet ja puheenjohtaja ensi vuoden johtokuntaan sekä käsitellään muut sääntömääräiset asiat. Teemme katsauksen Ekonominaisten vuoden 2020 toimintaan ja kurkistamme hieman tulevan vuoden 2021 suunnitelmiin.

Ilmoittaudu viimeistään 2.11.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Ekonominaiset

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki yhdistyksen jäsenet sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua toimintaamme mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

3.11.2020 16:30

Päättyy:  

3.11.2020 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki