4.11.2021 17:00:00 - 4.11.2021 19:00:00 Joogastudio Yogelina , Mussalontie 428 , 48310  Kotka

Hengityksen teemailta

4.11.2021 17:00

Joogastudio Yogelina

Osaatko hengittää? Hengitysvalmentaja Breathingman Arttu Lipsonen tulee vierailulle Kotkaan. Tule mukaan hengittämään!

Tapahtuma järjestetään joogastudio Yogelinassa Kotkassa,  osoitteessa Mussalontie 428, Kotka.

 

Illan kulku

Klo 17 Tervetuloa, treeniä ja tutkimustuloksia. Saavuthan ajoissa paikalle.

Klo 18.30- Ruokaisa salaattipöytä ja kahvit, vapaata seurustelua ja verkostoitumista ja hengitysharjoituksen läpikäyntiä. Ilta päättyy.

 

Hengitysvalmentaja Breathingman Arttu Lipsonen nyt Kotkassa. 

 

Tämä tapahtuma on ollut kestosuosikki ympäri Suomea ja monelle hengityksen paraneminen on iso askel kohti parempaa hyvinvointia. Sopii hyvin ensikertalaisille ja myös kokeneemmille hengittelijöille. Hengityksen Tehokurssi sopii kaikille hengityksestä kiinnostuneille ja tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä jo heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Aiempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita!

 

Säännöllisellä hengitysharjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi, nukut paremmin ja hyvinvoinnin tunne elämässäsi lisääntyy.

 

Tehokurssilla opit rennon ja terveyttä edistävän tavan hengittää levossa ja liikkuessa. Lisäksi opit lempeitä ja voimakkaampia harjoitteita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia päivään tehokkaasti. Saat myös hengitysvinkit liikuntaan ja lenkkipolulle. Kurssi päätetään loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään tietysti autuaan hyvä fiilis. Saat myös yksinkertaiset ohjeet, joilla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona. BONUS! Kaikille osallistujille ilmaiseksi Hengitys & Vastustuskyky -opas. (7s)

 

”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus hengityksen saloista. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Wim Hof, Govinda Niranjan.

 

Palautteita viime kerroilta:


”Oli mieletön kokemus, kiitos! Ihmiselle jonka on vaikea pysähtyä, rauhoittua ja etenkin rentoutua, kurssin hyödyt kantavat pitkälle ja tekemämme harjoitteet tulevat käyttöön, ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

”Iso kiitos kurssista! Kyllä kannatti todellakin tulla! Oon vieläkin ihan hämmentynyt miten voimakkaasti reagoin. Mulla on ollut yleisesti vaikea keskittyä ja rentoutua, mutta nyt ei kahden tunnin aikana liikkunut päässä mitään! Kroppa reagoi tosi voimakkaasti harjoituksiin ja sitä myötä tunteisiin tosi syvälle. Aika semmoinen kaikkensa antanut olo nyt. Kiitos!!”

 

Tutustu Breathingmaniin.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.
Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 11 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

4.11.2021 17:00:00

Päättyy:  

4.11.2021 19:00:00

Järjestäjä

Kymenlaakson Ekonomit

Lisätiedot

Kymenlaakson Ekonomit

/tapahtumavastaava Johanna Suominen

joh.anna@luukku.com

Tapahtumapaikka

Joogastudio Yogelina

Mussalontie 428
48310 Kotka

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet