Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Miten tekoälyä voi hyödyntää yritysten luokittelussa?

10.6.2021 09:00

Tekoäly tutuksi konkreettisen esimerkin avulla!

Tekoäly siellä ja tekoäly täällä. Meistä kaikki ovat kuulleet tekoälyn mahdollisuuksista liiketoiminnassa. Usein kuitenkin on pulaa konkreettisista esimerkeistä, miten tekoälyä on hyödynnetty arkisissa asioissa.

Tässä webinaarissa Vainun perustaja Mikko Honkanen käy perinpohjaisesti läpi miten tekoälyä voi hyödyntää yritysten luokittelussa. Hän käyttää vertailukohtana meille kaikille tuttua TOL-2008 toimialaluokitusta ja vertaa sitä tuloksiin, joita voi saada hyödyntämällä satojen tuhansien yrityksien suuruista opetusaineistoa. 

Webinaari soveltuu kaikille aihepiiristä kiinnostuneille, aikaisempaa tietämystä aiheeseen ei vaadita; kiinnostus riittää. Webinaari on täynnä esimerkkejä tutuista suomalaisista yrityksistä ja hyödynnettävien mallien perusperiaatteita voi soveltaa moneen muuhunkin luokitteluongelmaan. Webinaarin avulla saat myös hyvän yleiskatsauksen siihen, millaisia vaiheita tyypilliseen tekoäly projektiin sisältyy ja millaisia resursseja ja osaamista se tekoälyä hyödyntävältä yritykseltä vaatii.

mikko_profile-picture.jpg (1.14 MB)

Vainu rakentaa ja ylläpitää yli 100 miljoonan yrityksen tietokantaa ja nojaa vahvasti tekoälyyn ja koneoppimiseen tiedon keräämisessä ja käsittelyssä. Vainun lisäksi Mikko toimii myös Trustmaryn, Sniffie Softaren ja Tahto Groupin hallituksissa. Hänet valittiin vuoden kasvuyritysjohtajaksi vuonna 2018. Helsingin Kauppakorkeakoulun kasvatti keskittyy vapaa-ajallaan jalkapallon ja kahden päiväkoti-ikäisen tyttären perässä juoksemiseen.

 

Ilmoittaudu viimeistään 10.6. klo 8.30.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

10.6.2021 09:00

Päättyy:  

10.6.2021 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki