Helsingin Ekonomit - Kehonkohentajat

26.8.2019 18:00 - 26.8.2019 20:00 Suomen Latu Paloheinä , Pakilantie 124 , 00670  Helsinki

Lajikokeilu: Maastopyöräily

Tervetuloa ulkoilujärjestö Suomen Ladun ja Kehonkohentajien yhteistyössä järjestämään maastopyöräilykokeiluun. Toukokuussa suuren suosion saanut lajikokeilu järjestetään tällä kertaa Suomen Ladun toimipisteessä Paloheinässä.

Maastopyöräily on oiva tapa liikkua luonnossa. Raitis ilma, luonto, vaihtuvat maisemat ja vapauden tunne — sitä maastopyöräily on parhaimmillaan.

Kahden tunnin tuhdilla alkeiskurssilla tutustutaan erilaisiin maastopyöriin, niiden ominaisuuksiin ja maastossa tarvittaviin ajotekniikoihin.Samalla opitaan tärkeitä asioita turvallisuudesta, lajissa tarvittavista varusteista sekä ryhmänä liikkumisesta maastossa. 

Ajotuntumaa opetellaan aluksi tekniikkaradalla, jonka jälkeen tehdään pyöräretki maastoon, jossa pääset kokeilemaan opittuja taitoja aidossa ympäristössä.

Ohjeet osallistujalle:
Kurssi pidetään kokonaan ulkona. Pukeudu sään mukaisesti ja varaa riittävästi varavaatetta mukaan. Ota mukaan oma kypärä ja ajohanskat. Osallistujalla tulee myös olla oma juomapullo.

Opetus sisältää maastopyörän vuokran kurssin ajaksi (Fatbike tai maastopyörä). Ilmoita pituutesi osoitteeseen paloheinä@suomenlatu.fi oikean pyöräkoon valintaa varten.

Vuokrapyörässä on peruspolkimet, joten tasaiset lenkkikengät riittävät hyvin. Pyörään saa myös vaihtaa omat lukkopolkimet ja käyttää omia klossikenkiä. Vuokrapyörissä on juomapullotelineet, mutta pieni reppukin on käytännöllinen.

Ilmoittautuminen:
Minimiosallistujamäärä 8 henkilöä. Maksimiosallistujamäärä 20 henkilöä. Osallistumismaksu 20 euroa. Ilmoittaudu viimeistään 24.8.

Tervetuloa kokeilemaan maastopyöräilyä yhdessä Suomen monipuolisimmissa maastoissa!

Ajankohta

Alkaa:
26.8.2019 18:00
Päättyy:
26.8.2019 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Suomen Latu Paloheinä
Pakilantie 124
00670 Helsinki

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit ry

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Powered by Eventilla