Helsingin Ekonomit - Ekonominaiset

13.11.2019 17:00 - 13.11.2019 19:30 Ravintola Factory Aleksi , Aleksanterinkatu 13, 5. krs , 00100  Helsinki

Sparrausryhmä voimavarana

”Vastuullinen asemani luo tilanteen, jossa joudun selviämään yksin erittäin haastavista työtilanteista ja odotuksista.”

Miten persoonani ja elämänkokemukseni vaikuttavat tapaani toimia eri tilanteissa? Miten koen vastuun ja työn asettamat haasteet? Millä tavoin selviän, voimaannun ja kehitän itseäni? Miten toimin paineen alla vuorovaikutuksessa muiden kanssa?

Perinteisissä työnohjauksissa ja konsultaatioissa keskitytään konkreettisten työtilanteiden analysointiin ja työelämän kysymyksiin. Illan luennossa astutaan askel pidemmälle eli tarkastellaan tilanteita syvemmin yksilön psyykkisestä näkökulmasta ja niiden herättämiä tunteita ja toimintamalleja. Lisääntynyt itsetuntemus ja haasteellisten tilanteiden analysointi sekä vaihtoehtoisten toimintatapojen pohtiminen omasta persoonasta käsin lisää kykyä selvitä haasteellisista tilanteista.

Tapahtumassa luennoivat Sari Kailanko, KTM, PsM, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus liike-elämästä esimiestehtävistä, johtoryhmätyöskentelystä, vuorovaikutuksesta ja johtamisesta (www.valonpeili.com) sekä Iiro Leino, psykoterapeutti-VET, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus yksilö- ja ryhmätyönohjaajana, työyhteisökonsulttina ja vertaisryhmien vetäjänä (www.psykoterapiakeskusjukola.fi).

Illan aikana kuulet myös tulevista sparrausryhmistä, joissa syvennetään näitä kysymyksiä henkilökohtaisella tasolla. Seuraava ryhmä alkaa 7.1.2020. Lisätiedot tästä tai lähettämällä viestin sari.a.kailanko@gmail.com.

Paikkoja on 35. Ilmoittautumiset viimeistään 4.11.

Järjestäjä: Ekonominaiset

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
13.11.2019 17:00
Päättyy:
13.11.2019 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Factory Aleksi
Aleksanterinkatu 13, 5. krs
00100 Helsinki

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Powered by Eventilla