Helsingin Ekonomit - Markkinointiekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Google-markkinointi ja paikallinen näkyvyys

9.11.2021 15:00

Webinaari

Asiakkaiden Googlen hakukäyttäytyminen on muutoksessa. Olemme yhä enemmän siirtymässä paikallisten hakujen maailmaan. Muutos jatkuu edelleen ja vaikuttaa liiketoimintaan.

Mitä muutos tarkoittaa yrityksen löydettävyyden näkökulmasta? Millä työkaluilla ja ratkaisuilla pääset muutokseen mukaan, hyötymään muutoksesta ja varmistat, että asiakkaasi löytävät sinut jatkossakin?

Me suomalaiset olemme Google-kansaa ja olemme yhä enemmän siirtymässä paikallisten hakujen maailmaan. Tule mukaan webinaariin, jossa Fonectan Google-markkinoinnin asiantuntija Veli-Matti Halminen kertoo, mikä merkitys tällä muutoksella on yrityksille ja miten siihen voidaan reagoida.

Webinaarissa opit, mitä tarkoittaa paikallinen haku Googlessa ja saat käytännön vinkit ja työkalut yrityksesi parempaan näkyvyyteen. Samalla käymme läpi yritysten yleisimmät haasteet hakukäyttäytymiseen ja paikallisiin hakuihin liittyen. Webinaarissa saat lisäksi käytännön vinkkejä ja ratkaisuja yritysten haasteisiin, myös käytännön esimerkkien kautta.

Tämä webinaari on ensimmäinen Google-markkinoinnin webinaarisarjasta. Seuraavat kaksi tarjoavat hands-on -koulutusta SEA:n ja SEO:n parissa. Halutessasi voit ilmoittautua mukaan kaikkiin ja syventää Google-markkinoinnin osaamistasi.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen viimeistään 9.11. klo 14.30.

Järjestäjä: Markkinointiekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

9.11.2021 15:00

Päättyy:  

9.11.2021 16:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki