Helsingin Ekonomit - Nuoret Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Alumniwebinaari Jyväskylä: Näin optimoit verosi

12.4.2021 09:00

  • Onko veroprosenttisi oikealla tasolla?
  • Tiedätkö, mitä vähennyksiä voit tehdä etätyöstä? 
  • Ovatko isot veronpalautukset tavoiteltava asia?

Tämä alumniluento järjestetään yhteistyössä Pörssin Alumnit ry:n kanssa. Webinaarin teemana on erittäin ajankohtainen verojen optimointi.

Asiantuntijapuhujaksi olemme saaneet verotuksen todellisen ammattilaisen, Perttu Kauppisen. Perttu on Jyväskylän kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomi, joka toimii tällä hetkellä EY:llä verotuksen asiantuntijana. Pertulla on vahva tausta verotuksen parissa alkaen veroaiheisten luentojen pitämiseen opiskeluaikoina Verohallinnolla työskentelyyn ja nykyiseen työhönsä verotuksen vaativissa asiantuntijatehtävissä.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kylterit ja ekonomit kaupungista riippumatta. Mukaan voivat ilmoittautua myös kylterit ja ekonomit, jotka eivät ole ekonomiyhteisön jäseniä.

Ilmoittaudu viimeistään 12.4. klo 8.30.

Järjestäjät: Nuoret Ekonomit ja Pörssin Alumnit ry

Pörssin Alumnit ry on 2014 perustettu Jyväskylän kauppakorkeakoulusta valmistuneiden oma alumniyhdistys, jolla on toimintaa sekä Helsingissä että Jyväskylässä. Mikäli sinulla on toiveita tai ideoita yhdistyksen Alumniluentojen teemojen suhteen, tai olisit kiinnostunut Pörssin Alumnit ry:n toiminnasta, lue lisää täältä.

Tapahtuma on osa Helsingin Ekonomien alumniwebinaarisarjaa, joka järjestetään yhteistyössä eri kaupunkien alumni- ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Tapahtumassa kuullaan kyseisestä kaupungista valmistuneen ekonomin tarina ja ajankohtainen teema.  

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 12.4.2021 08:30

Määrä:


Myynti päättyy 12.4.2021 08:30

Määrä:


Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden, eli kyltereiden, palvelu- ja etujärjestö. Jäsenet kuuluvat 25 ekonomiyhdistykseen ja 14 opiskelijayhteisöön ympäri Suomen.
Ekonomiyhteisön muodostavat Suomen Ekonomit, alueelliset ekonomiyhdistykset sekä alueelliset opiskelijayhteisöt.

Ajankohta

Alkaa:  

12.4.2021 09:00

Päättyy:  

12.4.2021 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki