22.9.2021 14:00 - 22.9.2021 15:15 , webbinarium  via din dator eller mobilapparat

Skapa insikter och förstå framtiden!

22.9.2021 14:00

Att analysera omvärldsförändringar och anpassa sin verksamhet är viktigare än någonsin. Föreläsare i webbinariet är Bobo af Ekenstam, omvärldsanalytiker och strategikonsult och VD för konsultföretaget Docere Intelligence AB. Webbinariet kommer att ge oss verktyg utgående från omvärldsanalysen att skapa insikter, förstå framtiden och ger oss en tydlig bild om det nya normala så att man kan anpassa sig och skapa en kultur av förändring.

Bobo har varit med och utvecklat omvärldsanalysen i Sverige och förespråkat behovet av den för en framgångsrik och framtidsinriktad verksamhet. Han är en mycket uppskattad föreläsare och talar om allt från de stora megatrendernas utveckling till konsumenttrender inom olika områden.

Doceres trendsajt är den största i Sverige där man följer med konsumenttrender globalt bl a arbetsliv, shopping, mat & dryck, media. Genom att börja med omvärlden och med strukturerade scenarioanalyser kan man skaffa sig en bild av framtiden och effektivisera sin affärs- och verksamhetsutveckling. Docere Intelligence är en av Sveriges mest erfarna byrå inom omvärldsanalys, trendanalys och framtidsanalys och driver även stora projekt vars syfte är att identifiera, undersöka, analysera och belysa avgörande framtida förändringar utifrån ett digitalt perspektiv. Deltagare i projekten har varit ICA Sverige AB, Telia Company, Sveriges Ingenjörer, Tikkurila, Solna stad, Rädda barnen och SOS Alarm och många fler.

Anordnas i samarbete med Conductus Nordic Education

Pris: kostnadsfritt för medlemmar

Anmälningen är öppen för alla ekonom- och studerandeföreningars medlemmar.

Det finns inga fler platser.
Det finns inga fler platser.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:  

22.9.2021 14:00

Slutar:  

22.9.2021 15:15

Organizer

Ekonomföreningen Niord

Arrangör

Catarina Söderström

0400-138 528

niord@ekonomit.fi

Evenemangsplats

webbinarium
via din dator eller mobilapparat

Se större karta och ruttinstruktioner