24.5.2019 10:00 - 24.5.2019 11:00 Oma tietokone

Webinaari: Osakassopimus

24.5.2019 10:00

Oma tietokone

Kaikki oleellinen osakassopimuksesta

Mikä on osakassopimus ja sen tarkoitus? Mistä ehdoista osakassopimuksessa kannattaa sopia?

Kun osakeyhtiössä on enemmän kuin yksi osakkeenomistaja, osakassopimus on osakeyhtiön tärkein sisäinen sopimus. Osakassopimus ei ole aina välttämätön.

Kun osakassopimus solmitaan, se tulee laatia huolella ja kohdeyhtiölle soveltuvana. Huono osakassopimus saattaa vaarantaa osakeyhtiön koko liiketoiminnan.

Osakassopimuksella sovitaan tavanomaisesti siitä, miten osakeyhtiötä johdetaan, kuinka investointeja tehdään ja miten niistä päätetään, ja miten osakeomistusta lisätään tai osakeomistusta myydään osakeyhtiön eri vaiheissa.

Webinaarin tavoitteena on vastata tavanomaisiin osakassopimukseen liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin.

Webinaari sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille ja etenkin henkilöille, jotka ovat aloittamassa tai harkitsevat aloittavansa yritystoimintaa muutaman henkilön ryhmänä.

Kouluttajana toimii Heikki Huhtamäki.

Kouluttaja

valokuva_heikki_huhtamaki.jpg (211 KB)

Heikki Huhtamäki on asianajaja, varatuomari, oikeustieteen lisensiaatti ja kauppatieteiden maisteri. Hän on kokenut oikeudenkäyntijuristi sekä tuomioistuin- että välimiesmenettelyissä. Heikki neuvoo päämiehiään muun ohella sopimus-, vahingonkorvaus- ja työoikeusriidoissa. Lisäksi hän avustaa päämiehiään sopimusten laadinnassa sekä liikejuridisissa toimeksiannoissa. Heikki on erikoistunut EU:n laajuisten ja kansanvälisten saamisten perintään. Hän luennoi vakiintuneesti kauppa-, sopimus- ja yhtiöoikeudesta ja on kirjoittanut kaksi laajaa sopimusoikeudellista teosta sekä useita oikeustieteellisiä artikkeleita sopimusoikeuden alalta.

Tutustu uuteen osakassopimusoppaaseen jäsenpalvelussamme ja tule kuulemaan webinaarimme aiheesta! Tallenne on katsottavissa jälkikäteen jäsenpalvelussamme.

 

ILMOITTADU TÄSTÄ

Ajankohta

Alkaa:  

24.5.2019 10:00:00

Päättyy:  

24.5.2019 11:00:00

Lisätiedot

Salla Grönholm

0405159491

salla.gronholm@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Oma tietokone