Helsingin Ekonomit - Ekonominaiset

Tapahtuman oletuskuva

Itsensä johtaminen hybridityössä

20.10.2021 16:30

Webinaari

Tervetuloa mukaan itsensä johtamisen matkalle!

Mitä itseohjautuvuus oikeasti tarkoittaa? Tuntuuko siltä, että kylmässä vedessä joutuu yhtäaikaa opettelemaan sekä uimaan että löytämään suunnan? Onko itsensä johtaminen vielä yksi aste enemmän kuin itseohjautuvuus? Itseohjautuvuus on tämän hetken kuumimpia teemoja. Samalla se on vaikeasti määriteltävissä ja vaatii ihmiseltä paljon - varsinkin, kun itseohjautuvuuden mukaan olisi tavoiteltavaa, että ihminen sisäistää sen itse.

Olemme palaamassa pitkän pandemian jälkeen työpaikoille ja on punnittava, milloin etätyöskentely ja itse työpaikalla tapahtuva työskentely on järkevää. On tunnistettava, mitkä työt hoituvat paremmin kotoa käsin ja mitkä edellyttävät esim. tiimin kanssa keskustelua. Vai onko niin, että etänä työskentelyä ei voita mikään? Vai haluatko heti palata aikaan, jolloin ei tiedetty mitään videopalavereista.

Näissä kysymyksissä uutta näkökulmaa tuo Auntie-ammattilainen Tarja Lounasmeri, joka on ratkaisukeskeisen terapian maisteri, ISO9001 ja 14001 järjestelmien kouluttaja ja editoija.

Ilmoittaudu viimeistään 20.10. klo 16.00.

Järjestäjät: Ekonominaiset ja Julkishallinnon Ekonomit

 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämän webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

20.10.2021 16:30

Päättyy:  

20.10.2021 17:30

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki