Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: ”Älä tule paha hybridi”

24.9.2021 09:00

Vastuullinen johtajuus -webinaarisarja 3/2021

 

Miten saamme myllerryksen maailmassamme paremmalle mallille? Termien sekamelska, samantahtinen soutaminen sekä haasteet, joiden äärelle johtajina ja esihenkilöinä olemme jo joutuneet vievät monelta tällä hetkellä paljon energiaa. Hybridi voi olla hyvinkin toimivaa, mutta se vaatii rakentamista ja erilaista tekemistä, ihmisten johtamista arvostaen ja turvallisesti uuteen.

Novetoksen asiantuntijat Reijo Mylläri, Pirjo Ahonen ja Hanna Poskiparta nostavat raikkaita näkökulmia esille hybridityön parhaista puolista ja antavat vinkkejä, miten hybridityöstä voi tehdä itselleen, tiimilleen ja organisaatiolle aidosti työn sujuvuutta, yhteisöllisyyttä ja tuloksellisuutta mahdollistavan työn tekemisen tavan.

Tule webinaariin, mikäli olet innokas uudistamaan omaa tapaasi työskennellä hybridimallissa tai puhkut tarmoa työyhteisön tai organisaatiosi paremman hybridityön kulttuurin kehittämiseen! 

Ilmoittaudu viimeistään 24.9. klo 8.30

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit ja Novetos

 

Vastuullinen johtajuus 

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä artikkeli- ja webinaarisarjan , johon kuuluu 4 - 5 webinaaria vuodessa. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Vastuullisen johtajuuden teemaa avataan pala kerrallaan.

 

novetos.png (30 KB)

Novetos on toiminut vuodesta 1997 suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

 

 

Ajankohta

Alkaa:  

24.9.2021 09:00

Päättyy:  

24.9.2021 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki