Helsingin Ekonomit - Ekonominaiset

Tapahtuman oletuskuva

Uusi vuosi–uusi liikuntaharrastus? Ilmajoogaa aloittelijoille

4.3.2023 12:30

Ole Fit Espoo

Lähitapahtuma

Uusi vuosiuusi liikuntaharrastus?

Oletko joskus halunnut kokeilla jotain aivan uutta liikuntamuotoa, kuten vaikkapa ilmajoogaa? Ekonominaiset tarjoajat nyt siihen mahdollisuuden. Varaa kalenteristasi aikaa lauantaille 4.3 ja ilmoittaudu mukaan!

21d7fd81-2ccb-4181-8862-4a5510f88eb7.jpeg (223 KB)

FIT Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan. Kehoa ja mieltä hellivä tunti etenee sulavasti kehittäen kehonhallintaa, notkeutta ja voimaa. Hengitysharjoitukset sekä pitkät ja rauhalliset venytykset valmistelevat kehon ja mielen syvärentouttavaan meditaatioon.

Ilmajooga-tunnille kannattaa pukeutua lämpimästi pitkähihaiseen paitaan sekä pitkiin housuihin, joissa ei ole vetoketjuja, jotka saattaisivat rikkoa liinan. Kaikki korut ja kellot on myös syytä jättää pois. Hygieniasyistä tuntia ei voi tehdä suoraan hikitreenin perään. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta ilmajoogasta.

Ilmajoogan alkeiskurssi järjestetään Ole Fit Espoon kuntosalilla, jossa laji on ollut ohjelmistossa jo yli 2 vuotta. Ohjaajanamme toimii Juliaana Paappanen.

Tarjolla on kaksi perättäistä tutustumistuntia, joista voit valita  itsellesi paremmin sopivan. Ensimmäinen tunti alkaa klo 12.30 (kesto 60 min) ja toinen tunti heti perään klo 13.45 (kesto myös 60 min).

Salilla on lukolliset pukukopit sekä peseytymistilat ja sauna on osallistujien käytettävissä. Vastaanottotilassa on juoma- ja välipala-automaatit.

Saapumisohjeet

Jos saavut autolla: Pihalla on ilmaista parkkitilaa viikonloppuisin (3 tuntia).

Jos saavut julkisilla kulkuvälineillä: Helsingin päärautatieasemalta Espooseen liikennöivät paikallisjunat U ja E pysähtyvät Tuomarilan asemalla, josta kävelymatkaa Ole Fit-salille on noin 10 minuuttia (800 metriä).

Voit myös saapua metrolla Iso Omena -kauppakeskukseen Espooseen ja jatkaa sieltä liityntäterminaalista 134 bussilla pysäkille Kirstinmäki, josta kävelymatkaa Ole Fit-salille on noin 3 minuuttia (300 metriä) tai bussilla 136 pysäkille Saarnimäki, josta kävelymatkaa Ole Fit-salille on noin 7 minuuttia (500 metriä).

Ilmoittautuminen

Paikkoja on 16 osallistujalle/tunti, osallistumismaksu paikan päällä 15 euroa. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 23.2.

Ilmajoogan tutustuminen toteutetaan, jos molemmille tunneille saadaan vähintään 10 osallistujaa. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä ja sen voi suorittaa käteisellä, kortilla tai kaikilla liikuntaseteleillä. Ensimmäisen tunnin osallistujat maksavat osallistumismaksun tunnille tullessaan ja toiselle tunnille osallistuvat tunnilta lähtiessään.

Päivitys 28.2.2023: Ryhmä 1 on täynnä. Ryhmään 2 ilmoittautumista on jatkettu perjantaihin 3.3. klo 11 saakka. Tunnille on vielä muutama paikka jäljellä. Tervetuloa mukaan!

Järjestäjä: Ekonominaiset

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

4.3.2023 12:30

Päättyy:  

4.3.2023 14:45

Tapahtumapaikka

Ole Fit Espoo

Sokinsuonkuja 4
02760 Espoo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki