Helsingin Ekonomit - Ekonominaiset

Tapahtuman oletuskuva

Uusi vuosi–uusi liikuntaharrastus? Ilmajoogaa aloittelijoille

4.3.2023 12:30

Ole Fit Espoo

Lähitapahtuma

Uusi vuosiuusi liikuntaharrastus?

Oletko joskus halunnut kokeilla jotain aivan uutta liikuntamuotoa, kuten vaikkapa ilmajoogaa? Ekonominaiset tarjoajat nyt siihen mahdollisuuden. Varaa kalenteristasi aikaa lauantaille 4.3 ja ilmoittaudu mukaan!

21d7fd81-2ccb-4181-8862-4a5510f88eb7.jpeg (223 KB)

FIT Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan. Kehoa ja mieltä hellivä tunti etenee sulavasti kehittäen kehonhallintaa, notkeutta ja voimaa. Hengitysharjoitukset sekä pitkät ja rauhalliset venytykset valmistelevat kehon ja mielen syvärentouttavaan meditaatioon.

Ilmajooga-tunnille kannattaa pukeutua lämpimästi pitkähihaiseen paitaan sekä pitkiin housuihin, joissa ei ole vetoketjuja, jotka saattaisivat rikkoa liinan. Kaikki korut ja kellot on myös syytä jättää pois. Hygieniasyistä tuntia ei voi tehdä suoraan hikitreenin perään. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta ilmajoogasta.

Ilmajoogan alkeiskurssi järjestetään Ole Fit Espoon kuntosalilla, jossa laji on ollut ohjelmistossa jo yli 2 vuotta. Ohjaajanamme toimii Juliaana Paappanen.

Tarjolla on kaksi perättäistä tutustumistuntia, joista voit valita  itsellesi paremmin sopivan. Ensimmäinen tunti alkaa klo 12.30 (kesto 60 min) ja toinen tunti heti perään klo 13.45 (kesto myös 60 min).

Salilla on lukolliset pukukopit sekä peseytymistilat ja sauna on osallistujien käytettävissä. Vastaanottotilassa on juoma- ja välipala-automaatit.

Saapumisohjeet

Autolla: Pihalla on ilmaista parkkitilaa viikonloppuisin (3 tuntia).

Julkisilla kulkuvälineillä: junat U tai E Tuomarilan asemalle tai Helsingistä metrolla Espoon Iso Omenaan ja bussiterminaalista joko 134 tai 136 bussilla pysäkille Lugnet.

Ilmoittautuminen

Paikkoja on 16 osallistujalle/tunti, osallistumismaksu paikan päällä 15 euroa. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 23.2.

Ilmajoogan tutustuminen toteutetaan, jos molemmille tunneille saadaan vähintään 10 osallistujaa. Osallistumismaksun voi maksaa käteisellä, kortilla tai kaikilla liikuntaseteleillä paikan päällä. Ensimmäisen tunnin osallistujat maksavat osallistumismaksun tunnille tullessaan ja toiselle tunnille osallistuvat tunnilta lähtiessään.

Tervetuloa mukaan!

Järjestäjä: Ekonominaiset

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 23.2.2023 23:59

Määrä:


Myynti päättyy 23.2.2023 23:59

Määrä:


Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

4.3.2023 12:30

Päättyy:  

4.3.2023 14:45

Tapahtumapaikka

Ole Fit Espoo

Sokinsuonkuja 4
02760 Espoo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki