Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

"Keep Calm and Carry On"? Mindfullness ja hengitysharjoitteet tulevaisuuspystyvyyden tukena

30.10.2024 09:00

Webinaari

Kestävää tulevaisuutta ei voi rakentaa uhista käsin. Kuinka johtaja voi ylläpitää toivoa, innovatiivisuutta ja yhteistoimintaa monikriisiaikana? Kun yhteiskuntaa repii polarisaatio ja uhkakeskeisyys, ovat yhteistoiminnan johtaminen, verkostoissa oppiminen ja myönteisten tulevaisuuskuvien tunnistaminen tärkeää. 

Tässä webinaarissa kuulet, miksi myönteisen tulevaisuuden vahvistaminen on strateginen valinta uhkakuviin varautumisen sijaan. Kuulet myös, miksi hengittäminen ja pysähtyminen eivät vain lisää hyvinvointia, vaan myös edistävät yhteistoimintaa ja auttavat tunnistamaan yrityksen strategisen merkityksen kestävän tulevaisuuden rakentajana. Pääset käytännössä kokeilemaan, miten mindfullness-harjoitteet tukevat tulevaisuuspystyvyyttä. Tulevaisuuspystyvyys tarkoittaa kokemusta omista vaikutusmahdollisuuksista paremman tulevaisuuden rakentamiseksi.

silja-huttunen-2023-4.png

Webinaarin puhuja Silja Huttunen on kestävän yhteistyön fasilitoija ja tutkija. Hän toimii yrittäjänä Toimisto2030:ssa, jossa hän oivalluttaa verkostoja ja ekosysteemejä tunnistamaan yhteisiä tavoitteita ja toimenpiteitä kestävän tulevaisuuden edistämiseksi. Silja on koulutukseltaan sosiaalipsykologi (VTM) ja palvelumuotoilija, ja on kouluttautunut myös Hengähdyshetkiä® -palautumisvalmentajaksi ja Sitran Tulevaisuustaajuus-valmentajaksi. Hän kehittää Itä-Suomen yliopistossa kestävyysmurroksen tutkimusryhmässä tulevaisuuspystyvyyttä vahvistavia työpajamenetelmiä.

Tervetuloa linjoille!

Ilmoittaudu viimeistään 30.10. klo 8.30.

Järjestäjä: Tulevaisuustyöryhmä, yhteistyössä BrainStormCorner

 

Tulevaisuusklubi on Helsingin Ekonomien Tulevaisuustyöryhmän kehittämä tapahtumakonsepti.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Hinta
Määrä

Helsingin Ekonomien sekä paikallista toimintaa järjestävien ekonomi- ja opiskelijayhdistysten jäsenet

Myynti päättyy 30.10.2024 08:30
ilmainen

Määrä:


Myynti päättyy 30.10.2024 08:30
38,00 €

Määrä:


Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:   30.10.2024 09:00
Päättyy:   30.10.2024 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki