Helsingin Ekonomit - Viestintäekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Yhteisöllisyys hybridiaikana

28.9.2022 17:00

Webinaari

Koronavuosien aikana moni on kokenut, että yhteisöllisyys työpaikoilla on kärsinyt. Mitä haasteita etätyö on tuonut yhteisöllisyyteen? Miten pysyä osana työyhteisöä, kun kanssakäyminen työkavereiden kanssa on tapahtunut pari vuotta etänä, perinteiset iltapäiväkahvit kollegoiden kanssa ovat vaihtuneet ensin Teams-kahveiksi ja lopulta kadonneet kokonaan monella työpaikalla? Kun työyhteisö elää useamman vuoden etä- tai hybridimallissa, miten varmistaa yhteisöllisyys työpaikalla?

Nyt pääsemme seuraamaan webinaarissa mielenkiintoista paneelikeskustelua aiheesta. Keskustelua juontaa monelle tuttu Helsingin Ekonomien hallituksen puheenjohtaja ja rahapodin toinen pitäjä, Miikka Luukkonen. Webinaarissa kokemuksiaan ja ajatuksiaan jakavat Orionin viestintäjohtaja Terhi Ormio, Alkon viestintäpäällikkö Varpu Göös sekä CloudNow IT:n markkinointipäällikkö Linda Martin.

 

Terhi Ormiolla on lähes 30 vuoden kokemus konserniviestinnästä ja viestinnän konsultoinnista. Terhi vetää lääkeyhtiö Orionin viestintää. Tarinallisuus, huumori ja pilke silmäkulmassa ovat hänelle tärkeitä arjen työssä. terhi-ormio.png (123 KB)

 

Varpu Göösillä on reilun 15 vuoden kokemus viestinnästä. Tällä hetkellä hän vastaa Alkon työyhteisöviestinnästä sekä ulkoisesta viestinnästä. Varpu suhtautuu intohimolla viestintään ja pyrkii tätä tunnetta ja valoa valamaan myös muihin! Jokaisella työyhteisössä on tärkeä rooli viestinnässä, jolla rakennetaan isosti myös yhteisöllisyyttä ja luodaan merkityksiä. varpu-goos.png (146 KB)

 

Linda Martinilla on reilun viiden vuoden kokemus markkinoinnista, viestinnästä ja työnantajabrändäyksestä. Viimeiset pari vuotta Linda on vastannut CloudNowlla markkinoinnista ja viestinnästä. Lindan intohimon kohteena on työantajamielikuvan ja työssä viihtymisen kehittäminen. Hän uskoo yhdessä tekemisen ja yhteisöllisyyden voimaan. linda-martin.png (241 KB)

 

Ilmoittaudu viimeistään 28.9. klo 16.30.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Järjestäjä: Viestintäekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

28.9.2022 17:00

Päättyy:  

28.9.2022 18:30

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki