9.2.2023 16:30 - 9.2.2023 19:00 Monitoimitalo 13 , Pellavatehtaankatu 4 , 33100  Tampere

Työelämän menestyjän taidot: Työyhteisötaidot haltuun

9.2.2023 16:30

Monitoimitalo 13

Kaipaatko muutosta urallesi ja haluaisit tukea oman näköisen urapolun tavoitteluun? Mietitkö, miten voisit tehdä osaamisesi näkyväksi ja houkuttelevaksi työnantajille tai potentiaalisille asiakkaille? Tiedätkö, miten voisit omalla toiminnallasi edistää työyhteisön ilmapiiriä ja työssä viihtymistä?

 

Tervetuloa mukaan MPS:n asiantuntijoiden järjestämään Työelämän menestyjän taidot -valmennukseen, jossa pureudutaan työelämän ja uraohjauksen asiantuntijoiden johdolla oman uran johtamiseen ja suunnitteluun, omien vahvuuksien tunnistamiseen ja markkinointiin sekä työyhteisötaitoihin.

 

Työelämän menestyjän taidot -valmennuskokonaisuus koostuu kolmesta ryhmätapaamisesta, joissa käsitellään seuraavia teemoja alustusten, harjoitusten ja yhteisten keskustelujen kautta:

 

3. tapaaminen

Ota työyhteisötaitojen työkalupakki haltuun

Teemana hyvää ilmapiiriä ja työssä viihtymistä tukevat vuorovaikutus- ja tiimitaidot. Pureudumme kysymyksiin siitä, miten ryhmädynamiikka ja psykologinen turvallisuus tukevat tiimityötä. Luomme myös katsauksen siihen miten voimme omalta osaltamme luoda luovaa kitkaa yhteistyössä muiden kanssa, mutta samalla välttää konfliktit ja väärinymmärrykset.

 

Valmennustapaamiset järjestetään 20 hengen ryhmätapaamisina Tampereen keskustassa, Monitoimitalo 13:ssa.

Valmennuksen vetäjinä toimivat MPS:n konsultit, psykologi ja uravalmentaja Noora Welling sekä työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi, seniorikonsultti Kristiina Lehmus.

 

Tilaisuus alkaa 16.30 kevyellä tarjoilulla ja virallinen osuus alkaa 17.00. Tilaisuus päättyy 19.00

 

Valmennuksen ohella haluamme tarjota Pirkanmaan Ekonomien jäsenille myös mahdollisuuden tutustua digitaaliseen Onnistujan urapalveluun tarjoushintaan 29€/6 kk (norm. 99€). Onnistujan urapalvelusta löydät rekrytoinnin ja uravalmennuksen asiantuntijoiden laatimia verkkokursseja, videoita ja muita materiaaleja mm. työnhakutaitojen kehittämiseen, urajumien purkamiseen ja itsensä johtamiseen. Saat palvelun käyttöösi tarjoushintaan käyttämällä kassalla koodia ekonomi.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

9.2.2023 16:30

Päättyy:  

9.2.2023 19:00

Järjestäjä

Pirkanmaan Ekonomit

Lisätiedot

Jutta Rouru

0503371262

Tapahtumapaikka

Monitoimitalo 13

Pellavatehtaankatu 4
33100 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet