Helsingin Ekonomit - Kansainväliset Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Ulkomaille töihin, traineeksi tai harjoitteluun

8.11.2022 16:15

Saha, KY's Festival Hall

Lähitapahtuma

Hei opiskelija tai vastavalmistunut! Oletko harkinnut hakeutumista ulkomaan työharjoitteluun, trainee-ohjelmaan tai kesätöihin ulkomaille? Mistä ulkomaan työpaikkoja voi löytää? Mitä kannattaa ottaa huomioon hakemista tai lähtöä suunnitellessa? Mihin kannattaa lähteä?

Tule kuulemaan parhaat vinkit ulkomaille lähtöön Kansainvälisten Ekonomien järjestämässä tapahtumassa tiistaina 8.11. klo 16:15 alkaen Sahalla. Tarjolla on kuohuviiniä, smoothieita ja pientä välipalaa.

Tapahtuman puhujana on Kansainvälisten Ekonomien puheenjohtaja, johtamisen KTM Susanna Lindholm, joka on asunut yhteensä 7 maassa. Susanna kertoo omakohtaisesta kokemuksesta, kuinka opiskeluaikana ja vastavalmistuneena voi hyödyntää erilaisia trainee-ohjelmia, harjoittelupaikkoja, kesätöitä ulkomailla, ja mistä paikkoja voi löytää. Susanna on asunut Kiinassa, Etelä-Koreassa, Intiassa, Saksassa, Belgiassa sekä Yhdysvaltojen Georgiassa ja New Yorkissa. Mihin sinä haluaisit lähteä?

Tule mukaan fiilistelemään ulkomaan kokemuksia, saamaan vinkkejä ulkomaan paikkojen löytämiseen ja esittämään kysymyksiä!

Ohjelma

  • klo 16.15 Ilmoittautuminen, tarjolla kuohuviiniä ja välipalaa
  • klo 16.30 – 17.15 Ulkomaille töihin -esitys, Susanna Lindholm
  • klo 17.15 – 17.25 Kysymyksiä, vastauksia, käytännön vinkkejä
  • klo 17.30 Tapahtuma päättyy

Paikkoja on rajallinen määrä. Tapahtuma on suunnattu opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu viimeistään 6.11.2022 mennessä.

Järjestäjä: Kansainväliset Ekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:  

8.11.2022 16:15

Päättyy:  

8.11.2022 17:30

Tapahtumapaikka

Saha, KY's Festival Hall

Konemiehentie 1
02150 Espoo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki