Helsingin Ekonomit - Päiväklubi

Tapahtuman oletuskuva

DDT Jazzband 65 years - Still Rockin'

20.10.2023 19:00

Savoy-teatteri

Lähitapahtuma

 

DDT Jazzband eli Downtown Dixie Tigers on yksi Suomen tärkeimpiä dixieland- ja swingmusiikin sanansaattajia. DDT Jazzband koottiin alun perin Hankenin kauppatieteen opiskelijoiden urheilupäivän viihteeksi syksyllä 1958. Orkesteri on genressään maamme vanhin ja kansainvälisesti tunnetuin. Se esiintyy edelleen säännöllisesti ja on erinomaisessa iskussa.

DDT:n musiikin lähtökohtana on 1940- ja -50-luvuilla virinnyt uusi innostus perinteiseen New Orleans -jazziin. Laajaan ohjelmistoon kuuluvat mm. Jelly Roll Mortonin ja Duke Ellingtonin sävellykset. DDT:n tyyli on yhdistelmä perinnejazzia ja swing-kauden vaikutteita. Orkesterin tavaramerkki on svengaava komppi ja puhallinsektion kahden klarinetin soundi.

Vuonna 2023 yhtye viettää 65-vuotisjuhlavuottaan. Juhlat huipentuvat Savoy -teatterin juhlakonserttiin perjantaina 20.10.2023 Helsingissä. Luvassa on täysi kattaus svengaavia jazzklassikoita. Mukana myös Suomen tunnetuimpia laulusolisteja, kuten Johanna Försti, joka hallitsee viihde- ja rytmimusiikin kaikki genret jazzista souliin ja bluesista funkkiin. Konsertin juontaa Mikael Konttinen, joka on musiikin ja viihteen moniosaaja. Hän on tullut tunnetuksi karismaattisena ja monipuolisena solistina monien tanssiorkesterien ja big bandien kanssa.

Paikkoja on 43 osallistujalle. Myös avecit ovat tervetulleita. Pääsylipun hinta on 37 euroa/henkilö. Ilmoittaudu viimeistään 23.8.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Päiväklubi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi eLoungessa.

Ajankohta

Alkaa:  

20.10.2023 19:00

Päättyy:  

20.10.2023 22:00

Tapahtumapaikka

Savoy-teatteri

Kasarmikatu 46-48
00130 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki