Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Työyhteisön ja oman henkisen työhyvinvoinnin kehittäminen WEBINAARI

12.6.2020 14:00

Webinaari

Työyhteisön ja oman henkisen työhyvinvoinnin kehittäminen

Tässä webinaarissa kuulet, mistä henkinen työhyvinvointi koostuu ja miten me jokainen voimme vaikuttaa omaan ja työyhteisön kokemaan työhyvinvointiin. Kuulet myös, miten aiemmat epidemiat vaikuttivat työntekijöiden henkiseen työhyvinvointiin. Pääset myös halutessasi tekemään itsearvioinnin työhyvinvoinnin tilastasi.

Webinaarin tavoitteet:

  • Ymmärtää henkisen työhyvinvoinnin perusteet - Mitä ovat työn imu, työn tuunaaminen ja palveleva johtajuus?
  • Saada suosituksia ja vinkkejä omaan arkeen henkisen työhyvinvoinnin kehittämiseksi.
  • Saada käsitys, miten voimme ehkäistä ennalta uupumusta ja burnouteja.
  • Kuulla, mitä voimme oppia tutkimuksista, joita on tehty aiempien epidemioiden vaikutuksesta työntekijöiden henkiseen hyvinvointiin.
  • Tiedostaa oman henkisen työhyvinvoinnin tila.

Kukin webinaarin osallistuja voi tehdä arvion omasta henkisen työhyvinvoinnin (työn imu, ahdistuneisuus ja resilienssi) tilasta ennen tilaisuutta. Osallistuja saa Emooterin palvelussa lyhyen henkilökohtaisen palautteen omasta henkisestä työhyvinvoinnista sekä suosituksia sen kehittämiseksi. Tuloksista koostetaan tilaisuuteen anonymisoituun tietoon perustuva yhteenveto. Osallistujan vastaukset ja henkilökohtaiset tiedot ovat vain hänen nähtävissä. Ne eivät näy Helsingin Ekonomit ry:lle tai Emooterille. 

Ilmoittautumisen yhteydessä voit tilata jäsenetuna tutustumisjakson Emooter-palveluun kesäkuun ajaksi. Kun saat kutsun Emooteriin, vahvista, että otat palvelun käyttöösi. Vahvistettuasi Emooterin käytön pääset tekemään itsearvioinnin. Emooterissa torstaihin 11.6. klo 14.00 mennessä annetut vastaukset huomioidaan webinaarissa.

Kouluttajana toimii Teemu Jäntti, henkiseen työhyvinvointiin ja jaksamiseen keskittyvän Emooter Oy:n toinen perustajista. Emooter on digitaalinen palvelu työntekijöille ja työyhteisöille henkisen työhyvinvoinnin, resilienssin ja ahdistuneisuuden seurantaan ja kehittämiseen.

Ilmoittaudu viimeistään 12.6. klo 13.30.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

12.6.2020 14:00

Päättyy:  

12.6.2020 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki