Helsingin Ekonomit - Konsuliklubi

Tapahtuman oletuskuva

Dream & Dare - Vierailu Kyrö Distelleryyn

14.8.2021 08:00

Kyrö Distillery - Isokyrö

Koskaan ei voi olla liikaa elämyksiä!

Kyrö Distillery tunnetaan maailmalla palkituista viskeistä ja gineistä. Kyrön tislaamo on vuosien aikana kasvanut villistä unelmasta menestystarinaksi ja rukiisten makujen mestariksi. Tarina alkoi saunassa nautitusta ruisviskistä ja ruis on edelleen kaiken tekemisen keskiössä. Koronavuosi toi uusia tuulia tuotantoon ja vuoden 2020 aikana Kyrö myi enemmän käsidesiä kuin giniä! Koskaan ei voi tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kyröläisten mukaan parhaimmat seikkailut ovat aina edessä päin.

Lähde mukaan vierailulle maailman parhaiden juomien alkulähteille! Konsuliklubi järjestää yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan ja Vaasan Ekonomien kanssa vierailun Kyrö Distilleryn tislaamolle Isokyröön 14.8.2021.

Vierailun aikana pääset seikkailemaan rukiisten tarinoiden, juomien ja makujen äärelle. Tuotantotilojen kierroksella hämyisän tynnyrivaraston makea tuoksu huumaa ja näet, kuinka tuotteiden valmistus käytännössä tapahtuu. Kuulet kuinka idea Kyrö Distillerystä sai alkunsa saunan lauteilta ja mitä kaikkea matkan varrella onkaan ehtinyt tapahtua.

Gini- ja viskimaistelussa tutustut Kyrö Distilleryn neljään, rukiista valmistettuun tuotteeseen. Ohjattu tasting vie sinut paitsi makumatkalle, myös tarinoiden äärelle. Kyröläisten mielestä ruoka on parasta jaettuna.

Kyröläiseen tapaan kuuluu maustaa yhteinen illallishetki tarinoilla. Pöydän äärellä kuullaan illallisen menusta ja tutustutaan tuottajiin.  Ja saattaa heillä olla juttu jos toinenkin kerrottavaksi myös kirjavasta astiastosta, jolla pöydät katetaan.

Matkaan lähdemme lauantai aamulla junalla Helsingin päärautatieasemalta (Helsinki - Seinäjoki) ja Seinäjoelta jatkamme yhdessä Etelä-Pohjanmaan Ekonomien kanssa bussilla Isokyröön Kyrö Distilleryn tislaamoon. Vaasalaiset liittyvät joukkoomme tislaamolla. Mukaan mahtuu 25 henkilöä.

Hinnat:

  • 25 euroa (kierros, illallinen ja bussimatkat Seinäjoki-Isokyrö-Seinäjoki)
  • 10 euroa (tasting halukkaille, vahvista ilmoittautumisen yhteydessä)

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko yhteiskuljetukseen junalla (Helsinki-Seinäjoki-Helsinki) vai saavutko tapahtumaan omalla kyydillä. Junamatkan kustannus on n. 35 - 40 euroa/suunta. Junalippujen ostosta sovitaan yhteiskuljetukseen ilmoittautuneiden kanssa viikolla 25 (junalippujen hintaan vaikuttavat varausajankohta ja osallistujamäärä).

Sitovat ilmoittautumiset 21.6.2021 mennessä. Lisätiedot: timo.saranpaa@ekonomit.fi

Järjestäjä: Konsuliklubi

 

Seuraamme koronapandemiatilannetta, muutokset tapahtumaan ovat mahdollisia. Muutoksista tiedotetaan verkkosivuilla sekä tapahtumiin ilmoittautuneille sähköpostitse. Osallistu lähitapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Hinta
Määrä

Myynti päättyy 21.6.2021 23:59
25,00 €

Määrä:


Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

14.8.2021 08:00

Päättyy:  

14.8.2021 23:45

Tapahtumapaikka

Kyrö Distillery - Isokyrö

Oltermannintie 6
61500 Isokyrö

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki