Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Vastuullinen johtajuus: Kokonaisuuden johtaminen on johtoryhmän yhteispeliä

10.12.2021 09:00

Webinaari

VASTUULLINEN JOHTAJUUS -WEBINAARISARJA OSA 4

Kokonaisuuden johtaminen on johtoryhmän yhteispeliä

  • Mikä yhdistää kokonaisuuden johtamisessa onnistuvia johtoryhmiä?
  • Miten johtoryhmät kehittävät yhteispeliään?
  • Millä keinoin he johtavat ja vaikuttavat kokonaisuuden yhteistyön onnistumiseen?
  • Mistä kannattaa lähteä liikkeelle?

Organisaatiot tavoittelevat erinomaisen asiakasarvon tuottamista kustannustehokkaalla tavalla. Tärkeiden sidosryhmien ja oman organisaation saumattoman yhteistyön johtaminen on edellytys onnistumiselle. Yhteistyötä tukevien ajattelumallien ja johtamiskulttuurin vaikutus on tässä ratkaisevaa. Myös organisaation systeemien ja prosessien pitää olla samansuuntaisia ja vahvistaa yhteistyön toteutumista organisaation sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Novetoksen asiantuntijat Jukka Mannermaa ja Karri Sunnarborg kertovat tarinoilla, tutkimustiedolla ja kokemuksilla höystäen kokonaisuuksien johtamisesta johtoryhmien työskentelyn vinkkelistä. Saat heiltä myös oivalluksia ja vinkkejä omaan vaikuttavuuteesi johtoryhmän jäsenenä.

jukka-2-2019.jpg (1.81 MB)

Jukka Mannermaa

karri-2019.jpg (1.98 MB)

Karri Sunnanborg

 

Tule kuulolle webinaariin, mikäli olet innokas uudistamaan johtoryhmääsi kokonaisuuden arvon tuottamista johtavana aitona tiiminä!

Ilmoittaudu viimeistään 10.12. klo 8.30.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit ja Novetos

_________________

 

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä artikkeli- ja webinaarisarjan , johon kuuluu 4-5 webinaaria vuodessa. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Avaamme vastuullisen johtajuuden teemaa pala kerrallaan.

_________________


Novetos on toiminut vuodesta 1997 suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

novetos.png (30 KB)

Tämä webinaari on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

 

 

Ajankohta

Alkaa:  

10.12.2021 09:00

Päättyy:  

10.12.2021 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki