Helsingin Ekonomit

4.9.2019 17:30 - 4.9.2019 19:00 , Kaikukatu 4 B , 00530  Helsinki

Goodio – suklaata ja vastuullista liiketoimintaa kansainvälisesti

Tule tutustumaan Goodioon, vuonna 2015 perustettuun hyvän mielen herkkubrändiin!

Illan aikana toimitusjohtaja Sami Nupponen kertoo Goodion tarinasta, arvomaailmasta ja kansainvälisestä laajentumisesta. Lisäksi pääsemme tehtaanjohtaja Antoni Ahlstedtin vetämällä tehdaskierroksella näkemään, miten parhaimmista raaka-aineista syntyy käsintehtyä suklaata. Toki myös maistelemme tuotoksia.

Goodion tavoitteena on kiihdyttää positiivista muutosta hyvää tekevien herkkujen kautta. Raaka-aineiden jäljitettävyys, maku ja laatu ovat toiminnan edellytyksiä. Arvolähtöinen liiketoiminta kiinnostaa kuluttajia sekä Suomessa että globaaleilla markkinoilla. Goodio haluaakin omalla esimerkillään inspiroida arvolähtöisempään yritystoimintaan ja kannustaa jokaista vaikuttamaan pienillä valinnoilla.

Kotimaan liiketoiminnan vahvan kasvun lisäksi yrityksen kansainvälinen laajentuminen on hyvässä vauhdissa. Kahdessa vuodessa yritys on laajentunut kymmeneen maahan, mm. USA:han, ja monikertaistanut liikevaihdon vuosittain.

Suuri osa raaka-aineista tulee kehittyvistä maista, minkä vuoksi toimintaedellytysten ja osaamisen kehittäminen näissä maissa on tärkeä osa Goodion arvoketjua. Osa suklaan raaka-aineista maksettavasti korkeammasta hinnasta ohjautuu suoraan pientuottajille.

Paikkoja 36 jäsenelle. Ilmoittaudu viimeistään 25.8.

Järjestäjä: Kansainväliset Ekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
4.9.2019 17:30
Päättyy:
4.9.2019 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Kaikukatu 4 B
00530 Helsinki

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Powered by Eventilla