Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Vastuullisuusraporttia selkosuomella

20.11.2020 13:00

Vastuullisuusraporttia selkosuomella

Miten tulkitset raportointia

Webinaarissa sukelletaan vastuullisuusraportoinnin maailmaan. Mitä tarjoaa GRI Standards -raportointi ja mitkä ovat sen tärkeimmät vastaukset? Miten tulkita yrityksen olennaisuusanalyysia? Miten vertailla oman toimialan raportointia keskenään? Miten suomalainen perheyritys viitoitti omaa vastuullisuuspolkuaan?

Oppaana matkalla toimii Mainostoimisto Raudan Timo Rantanen, joka on yksi Suomen kokeneimpia vastuullisuusasiantuntijoita.

Ilmoittaudu viimeistään 20.11. klo 12.30.

__________________

Brella-virtuaaliverkostoituminen

Verkostoidu virtuaalisesti!

Tapahtumapäivän (20.11.)  aikana ekonomiyhteisön jäsenten on mahdollista verkostoitua virtuaalisesti ja hoitaa päivän aikana jopa kymmeniä tapaamisia.

Brella-virtuaaliverkostoituminen tarkoittaa one-to-one virtuaalipikatapaamisia muiden osallistujien kanssa. Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat käyttöönsä Brella-työkalun, jolla voi etsiä yhteisiä mielenkiinnonkohteita jakavia ihmisiä, ja sopia heidän kanssaan 15 minuutin virtuaalitapaamisia tapahtumapäivän aikana.

Saat noin viikkoa ennen ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset tutustumaan muihin osallistujiin ja sopimaan heidän kanssaan pikatapaamisia. Ota webinaaripäivästä kaikki irti!

brella_2019.png (509 KB)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

 

 

Ajankohta

Alkaa:  

20.11.2020 13:00

Päättyy:  

20.11.2020 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki