Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

JÄSENETU: FARGE henkilö- ja asiantuntijabrändäyksen verkkosparraus

Miten farge syntyy?

 

Farge Island tarjoaa henkilö- ja asiantuntijabrändäyksen sparrausta Helsingin Ekonomien jäsenille jäsenetuna. Pienryhmäsparrauksia järjestetään  24.11. sekä 8.12. ja ne toteutetaan virtuaalisesti. 

Verkkosparrauksessa käydään läpi prosessin perusteita keskustellen ja sparraten. Osallistujat saavat käytännön vinkkejä oman erikoisosaamisensa ja/tai persoonansa esiintuomiseen ja tunnettuuden rakentamiseen. Miten homman saa käyntiin, mihin kiinnittää erityistä huomiota, miten välttää pahimmat sudenkuopat, miten suhtautua trolleihin ja vastaväitteisiin ja ennen kaikkea, miten hyödyntää tunnettuuden kasvua.

Sparraajina toimivat Farge Islandin perustajat, radiopersoona Juha Kakkuri, ääninäyttelijä ja spiikkeri Pasi Ruohonen ja brändiammattilainen Pasi Turkka. Tilaisuus on vapaamuotoinen ja sparraushenkinen, mutta samalla hyvin konkreettinen.

farge_mainoskuva_leikattu.jpg (59 KB)

Kenelle tarkoitettu?

"Jokaiselle, joka näkee itsensä Nordic Business Forumin päälavalla heti Barack Obaman jälkeen..." vastaa Kakkuri naurahtaen ja jatkaa: "Siis jokaiselle, jolle oman fargen rakentamisesta on iloa ja hyötyä!"

 

Ohjelma

  • klo 10.00   Tilaisuuden avaus, Marjaana Töyli, Helsingin Ekonomit
  • klo 10.05   Fargen perusteet, tavoitteet ja hyödyt – Juha Kakkuri, Pasi Ruohonen & Pasi Turkka, Farge Island Production
  • klo 10.20   Farge a gogo – harjoitus, jaetaan porukka kahtia, paras farge voittakoon!
  • (kaiken aikaa keskustelua, mentorointia ja kannustusta, miten tulee hyvä!)
  • klo 11.20  Presikset, esitellään hengentuotteet, kaikki yhdessä

Tule tunnetuksi, tule mukaan!

fC3A6rge-island-tunnus.png (117 KB)

Pienryhmäsparraussessiota järjestetään kaksi kertaa. Valitse, kumpi päivämäärä sopii sinulle parhaiten. Sparraus on Helsingin Ekonomien jäsenille maksuton.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki