Helsingin Ekonomit - Business Partners

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Itsensä johtaminen ja ajanhallinta - suurin aikavaras olet sinä itse!

3.12.2020 16:30

Miten johdat paremmin itseäsi ja saat enemmän aikaan? Miten johdat omaan mieltäsi ja saavutat positiivisen työvireen? Ajanhallinta on energian hallintaa.

Itseään hyvin johtava esimies saa tulosta aikaan, osaa johtaa isoa kuvaa ja saa työyhteisöön innostavan ilmapiirin. Webinaarissa kuulet parhaita keinoja johtaa itseäsi turbulentissa työelämässä. Valmentaja Helka Pirinen jakaa tutkimustietoa ja esimerkkicaseja itsensä johtamisesta.

Helka Pirinen on tietokirjailija ja keynote-puhuja ja kokenut esimiestyönvalmentaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus valmentamisesta eri toimialoilla toimivissa yrityksissä, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Helkan erityisosaamista on transformaatioiden johtaminen. Hän on kirjoittanut suositun Esimies muutoksen johtajana -kirjan (Alma Talent). Helka on työskennellyt People & Performance palveluiden maajohtajana Cap Gemini Consulting Oy:ssä sekä People & Change palveluiden maajohtajana KPMG:llä. Lisäksi Helka on työskennellyt urallaan HR managerina ja toimittajana. Helka on innostava valmentaja, joka saa antaa valmennettavilleen energiaa ja virtaa!

Ilmoittaudu viimeistään 3.12. klo 16.00

Järjestäjä: Business Partners

 

Ajankohta

Alkaa:  

3.12.2020 16:30

Päättyy:  

3.12.2020 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki