Helsingin Ekonomit - Viestintäekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Toiveuusinta: Fasilitointitaidot etätyön aikakaudella

3.2.2021 08:30

18.9.2020 järjestetty Fasilitointitaidot etätyön aikakaudella -webinaari sekä sen toiveuusinta 19.11.2020 saavuttivat niin suuren suosion, että webinaarista on päätetty järjestää vielä toinen toiveuusinta 3.2.2021. Tervetuloa linjoille!

Viimeistään nyt moni on päässyt kokemaan sekä etätyön ilot että haasteet, kun maailmanlaajuinen koronaviruspandemia sulki toimistot ja lopetti fyysisesti tapaamiset. 

Etätyökauden kenties suurin ero normaaliin työpäivään on kontaktien muuttuminen täysin digitaalisiksi. Tämä tuo sekä haasteita että uusia mahdollisuuksia niin päivittäiseen vuorovaikuttamiseen, johtamiseen kuin kokouksien ja neuvotteluiden pitämiseen. Moni on tuskaillut ideoinnin ja ryhmätöiden tekemisen kanssa, ja tiimiläisten innostaminen on ollut haastavaa pelkän internetyhteyden välityksellä. 

Tässä koulutuksessa opimme hyödyllisiä tapaamisten fasilitointitaitoja – erityisesti etätyömaailman näkökulmasta. Opimme, miten saadaan kuuntelijat osallistumaan etäpalaveriin ja tiimien jäsenet tekemään yhteistyötä sähköisten työvälineiden avulla. Pohdimme, mitkä fasilitoinnin ja johtamisen taidot pätevät niin lähi- kuin etätyössä ja mitä taas on erityisesti otettava huomioon, kun työntekijät istuvat kaikki omissa kodeissaan. Koulutuksessa käydään perustason fasilitoinnin menetelmiä.

Kouluttajana toimii Karoliina Mellanen, viestinnän KTM ja psykologi. Mellanen on työ- ja organisaatiopsykologiaan erikoistunut psykologi ja yritysvalmentaja, joka on kirjoittanut yhdessä puolisonsa kanssa johtamiskirjan Hyvät, pahat ja milleniaalit - Miten meitä tulisi johtaa?

Osallistujia tähän ilmaiseen webinaariin otetaan mukaan 30 – ilmoittaudu siis pian mukaan! Webinaari on vuorovaikutteinen, joten varmistathan, että sinulla on mikrofoni ja mielellään myös kamera tietokoneessasi.

Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 31.1. Voit jo ilmoittautumisen yhteydessä kertoa kouluttajallemme jotain kysymyksiä ja tilanteita, johon kaipaisit fasilitointiapuja.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Viestintäekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki yhdistyksen jäsenet sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua toimintaamme mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

3.2.2021 08:30

Päättyy:  

3.2.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit ry

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki