Helsingin Ekonomit - Viestintäekonomit

29.11.2019 08:45 - 29.11.2019 10:15 Kreab Oy , Mikonkatu 5 , 00100  Helsinki

Fambition: Perheystävällisyyttä tukemalla kohti tasa-arvoista työelämää

Viestintäekonomien vuosikokous

Perheystävällisellä työkulttuurilla ja johtamisella tuetaan työn ja muun elämän yhteensovittamista, ja näin edistetään sekä miesten että naisten tasa-arvoa työelämässä. Tilaisuudessa kuullaan ja keskustellaan tarkemmin siitä, mitä on perheystävällinen työelämä ja miksi perheystävällisyys on myös työnantajien liiketoiminnalle kannattavaa.

Fambition on perustamisestaan lähtien edistänyt keskustelua perheen ja työn yhteensovittamisesta ja saanut myös työnantajat pohtimaan omaa rooliaan muutoksen aikaansaamisessa. Isähaaste-kampanjassa Fambition haastoi ja auttoi työnantajia kehittämään perheystävällisempiä käytäntöjä, asenteita ja kulttuuria.

Tasa-arvoasian neuvottelukunta (TANE) myönsi Miehen työ 2019 -palkinnon Isähaasteelle. Lisäksi Fambition on shortlistattu voittajaehdokkaaksi myös Global Startup Awardseissa sarjassa Best Social Impact Startup.

Tilaisuudessa Fambitionin Laura ja Linda kertovat tarkemmin muun muassa Isähaasteesta, yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä ja siitä, miksi elämäntilannekokemus on merkittävä osa hyvää työntekijäkokemusta.

Puhujat

Laura Hannola ja Linda Rautanen ovat molemmat kokeneita HR-ammattilaisia, Fambitionin perustajaosakkaita ja työntekijäkokemuksen asiantuntijoita. Laura on KTM ja Sosiaalipsykologi, Linda on KTM ja Brain Based Coach. Yhdessä muiden Fambitionin perustajaosakkaiden kanssa he ovat kirjoittaneet keväällä 2019 julkaistun tietokirjan Ruuhkavuosiopas - Rakenna hyvä arki ja kukoista töissä.

Tapahtuman ohjelmaosuuden jälkeen pidetään Viestintäekonomien johtokunnan vuosikokous ja valitaan johtokunta vuodelle 2020.

Paikkoja 25. Ilmoittaudu viimeistään 27.11.

Järjestäjä: Viestintäekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua toimintaamme mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

 

Ajankohta

Alkaa:
29.11.2019 08:45
Päättyy:
29.11.2019 10:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kreab Oy
Mikonkatu 5
00100 Helsinki

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Powered by Eventilla