3.12.2018 19:00 - 3.12.2018 21:30 Oma ruutu

Unikornin yrittäjyyskilpailun finaali - livestream

3.12.2018 19:00

Oma ruutu

Striimi: Unikorni yrittäjyyskisan finaali!

Katso livelähetyksenä, kun viisi kovaa opiskelijatiimiä pitchaa liikeideoitansa kilpaa Suomen vahvimmille bisneksen osaajille leijonaluolatyyliin Unikornin päätöskisassa. Voittajalle on luvassa 4000 euroa liikeideansa toteutuksen ja Fondian 5000 euron start up -paketti.

Unikorni on Suomen Ekonomien ja Tekniikan akateemiset TEKin opiskelijoille suunnattu kilpailu, jossa etsitään loistavia liikeideoita.

Katsele striimiä tästä

Ohjelma

19.00 Tilaisuuden avaus
19.30 Tiimien pitchingit
20.45 Tauko
21.15 Voittajan valinta
21.30 Tilaisuuden päätös

Tilaisuuden juontaa yrittäjä Lauri Salovaara.

Finalistit

  • Vesitreenaamista nykyajan fitness-yleisölle treenivideoita tarjoavan applikaation muodossa: Tommi Wallenius, Åbo Akademi
  • Rekrytointialusta: Joonas Heinonen, LUT
  • Verkkopalvelu lehtitilausten digitalisoimiseen: Henri Kämäräinen, Aalto-yliopisto
  • Reaaliaikaista, visuaalista kirittäjää hyödyntävän teknologian kehittäminen ohjaamaan treenaamista: Juho Aaltonen, Aalto-yliopisto
  • Tapahtumajärjestäjille tarjottava palvelu, joka korvaa paperiset käyntikortit: Eveliina Ventilä, Jyväskylän yliopisto

Leijonat

Loppukilpailussa jokainen tiimi pitchaa oman liikeideansa kilpailun leijonille yleisön ja juontajan edessä. Finaali järjestetään Leijonaluola -tyyliin, jossa jokaisella joukkueella on alkuun maksimissaan 5 minuutin pitching ja tämän jälkeen 15 minuuttia aikaa leijonien kysymyksille, keskustelulle ja vakuuttaa leijonista koostuva Unikorni-finaalin tuomaristo, miksi juuri tämä esitys ansaitsee voiton. Leijonilla on oikeus esittää välikysymyksiä, vaikka jokaisen pitchauksen loppuun varataankin erillinen aika kyselykierrokselle.

Leijonina toimivat Lennu Keinänen, Julia Borsos ja Risto Linturi.

Lennu KeinänenLennu Keinänen on sarjayrittäjä, enkelisijoittaja ja kasvun sparraaja. Hän on ollut perustamassa kymmentä eri yritystä mm. Paytrail -maksunvälityspalvelun. Hän on erikoistunut johtamiseen ja strategiaan, kasvun rahoitukseen sekä tiimien rakentamiseen ja osaamiseen.

Julianna Borsos

Julianna Borsos on pääomasijoitusyhtiön Bocap Private Equityn hallituksen puheenjohtaja. Hän sai Vuoden Hyvä Omistaja 2017 -palkinnon. Borsos on kulkenut pitkän tien tutkijasta yrittäjäksi. Hän on erikoistunut suomalaisiin, yrittäjävetoisiin PK-yrityksiin ja niiden voimakkaan kasvun tukemiseen sitoutunut sijoittaja.

Risto Linturi

Risto Linturi on tulevaisuudentutkija, sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja. Hänellä on takanaan noin pari sataa hallituskautta eri kokoisissa teknologiayrityksissä. Linturi on yksi Suomen johtavia tulevaisuudentutkijoita. Hän on osallistunut lukuisten tietotekniikkayritysten kehittämiseen, hallintoon ja niiden henkilökunnan kouluttamiseen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu striimiin ohesta.

Paikkoja ei enää tarjolla.
Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

3.12.2018 19:00:00

Päättyy:  

3.12.2018 21:30:00

Tapahtumapaikka

Oma ruutu