Helsingin Ekonomit - Nuoret Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Työelämän oikeudellinen selviytymiskoulutus nuorille WEBINAARI

12.5.2020 16:30

Webinaari

Työelämän oikeudellinen selviytymiskoulutus nuorille

Miten selviydyn työelämässä ja tunnen omat oikeuteni? Tämä 2 tunnin intensiivinen oikeudellinen koulutus johdattaa työelämän kiemuroihin, ja miten selviytyä niistä.

Koulutus sopii jokaiselle nuorelle ekonomille ja kylterille, joka haluaa parantaa tietoisuuttaan omista oikeuksistaan työelämässä. Webinaarissa käydään tiivisti läpi työsopimukseen ja sen sisältöön liittyvää juridiikkaa käytännönläheisestä näkökulmasta. Lisäksi saat perustiedot mm. lomautuksista, työsuhteen päättymisestä, lomista, vapaista ja työaika-asioista.

Webinaarin kouluttajina toimivat Suomen Ekonomien työsuhdejuristeina työskentelevät Katariina Harju ja Sarianna Heiska, jotka ovat koulutukseltaan oikeustieteen maistereita erityisosaamisalueenaan työoikeus. Työssään he neuvovat päivittäin Suomen Ekonomien jäseniä monipuolisesti työoikeudellisissa kysymyksissä. Lisäksi he kommentoivat mm. työ-, johtaja- ja toimitusjohtajasopimuksia ja neuvottelevat erimielisyystilanteissa työnantajien kanssa.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti nuorille ekonomeille ja kyltereille, mutta myös muut Helsingin Ekonomien jäsenet voivat osallistua webinaariin. Luvassa on hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkien pitäisi tietää työoikeudesta ja työsopimuksen sisällöstä.

Ilmoittaudu viimeistään 12.5. klo 16.

Järjestäjä: Nuoret Ekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikille ekonomiyhdistysten sekä kylteriyhdistysten jäsenille.

***************

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

12.5.2020 16:30

Päättyy:  

12.5.2020 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari
Oma tietokone tai mobiililaite

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki