Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Vuorovaikutuksen johtaminen - Live-tapaamisella kilpailuetua

19.2.2021 09:00

Live-tapaamisella kilpailuetua

VASTUULLINEN JOHTAJUUS -WEBINAARISARJAN OSA 1/2021

Tule kuulemaan, mitä ottaa korona-ajasta mukaan ja minkä varassa voit rakentaa toimintatapojen ”uutta normaalia” omaan organisaatioosi!

Moni kysyy, miten johdan vuorovaikutusta uudessa normaalissa? Käynnissä on pian vuoden kestänyt globaali ihmiskoe, jonka tuloksia emme saa vielä pitkään aikaan. Kun pandemia ajoi ihmiset toimistoista etätöihin, siirryimme yhtäkkiä kasvokkain kohtaamisesta lähes yksinomaan konevälitteiseen vuorovaikutukseen: videopalavereihin ja keskustelualustoille.  Kun kohtaaminen on taas turvallista, mikä tulee muuttumaan? Työelämän ”uusi normaali” rakennetaan nyt. Se, että voimme jatkossakin työskennellä lähes kaikessa ”etänä”, ei tarkoita, että meidän pitäisi niin tehdä.  

Viime keväänä moni organisaatio otti aiemmin mahdottomalta vaikuttaneen digiloikan, jolloin olennaista oli ehkäistä työskentelyn keskeytyminen. Pian voimme jälleen valita, miten työskentelemme. Palaammeko vanhaan vai jäämmekö etämoodiin? Millä perusteella valitsemme tulevaisuuden työskentelytapamme?

Entä millaisen näkökulman viimeisin aivotutkimus tarjoaa strategiseen vuorovaikutuksen johtamiseen? Ravistele omia uskomuksiasi työn tekemisen tavoista, ja ota kehitysaskel kohti organisaatiosi uudenlaista arkea! 

 

outi4.jpg (746 KB)

Webinaarin puhujana on Novetoksen johdon konsultti, coach, valmentaja ja työnohjaaja Outi Olkkola, joka auttaa organisaatioita ja työyhteisöjä strategisessa uudistumisessa ja aidosti vaikuttavan muutoksen johtamisessa. Hän on omimmillaan muutoskyvykkyyden katalysaattorina, olennaisen sanoittajana ja johtamiskyvykkyyden rakentajana. Outissa yhdistyvät vahva liiketoimintaymmärrys, monipuolinen kokemus erilaisten organisaatioiden strategisesta kehittämisestä sekä vahva ihmistaju ja ryhmätoiminnan ymmärrys.

Ilmoittaudu viimeistään 19.2. klo 8.30.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit ja Novetos

______________

Vastuullinen johtajuus 

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä vastuullista johtajuutta käsittelevän artikkeli- ja webinaarisarjan, johon kuuluu 4-5 webinaaria vuodessa. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Teemaa avataan pala kerrallaan.

novetos.png (30 KB)

Novetos on toiminut vuodesta 1997 suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

Paikkoja ei enää tarjolla.

 

___________________________

Tämä webinaari on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

 

 

Ajankohta

Alkaa:  

19.2.2021 09:00

Päättyy:  

19.2.2021 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki