Helsingin Ekonomit - Business Partners

Tapahtuman oletuskuva

Onnistuneen projektin avaimet

19.11.2019 16:30

Sofigate Oy

Onnistuneen projektin avaimet

Suuri osa ekonomeista työskentelee erilaisissa projekteissa. Osalle projektimaailma on tuttua, osa on kouluttautunut projektityöskentelyyn ja osa kaipaa aiheeseen enemmän käytännön vinkkejä.

Käsittelemme tilaisuudessa onnistuneen projektin avaimia käytännön läheisesti. Kuljemme projektin elinkaaren vaiheet, tärkeimmät projektin roolit sekä päätöksentekopisteet.

Aloitamme illan läpikäymällä yhtä vapaasti käytettävissä olevaa projektimallia ylätasolla. Tutustumme Business Technology Standardiin, joka on julkinen, kaikille vapaasti käytössä oleva liiketoimintateknologian johtamisen malli. Standardia kehitetään avoimesti eri yritysten ja organisaatioiden toimesta Business Technology Forumin koordinoimana. Sofigate on pohjoismaiden johtava liiketoimintateknologian transformaatiokumppani.

https://www.managebt.org
https://www.sofigate.com

Päätämme tilaisuuden läpikäymällä parhaita käytäntöjä, joita eri organisaatioissa ja projekteissa on tunnistettu. Tilaisuus on avoin kaikille jäsenille omasta kokemuksesta ja roolista riippumatta.

Paikkoja 40 osallistujalle. Ilmoittaudu viimeistään 12.11.

Tilaisuudessa tarjotaan pientä suolaista välipalaa.

Tilaisuudesta tehdään myös tallenne, joka jaetaan osallistujille Helsingin Ekonomien materiaalipankin kautta tapahtuman jälkeen.

Järjestäjä: Business Partners

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua toimintaamme mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa?

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi Jäsenpalvelussa.

 

Ajankohta

Alkaa:  

19.11.2019 16:30

Päättyy:  

19.11.2019 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Sofigate Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki