30.11.2021 09:00:00 - 30.11.2021 10:00:00 verkossa

Mistä diversiteetissä ja inkluusiossa on kyse?

30.11.2021 09:00

verkossa

Suomessa on viimeisen kymmenen vuoden ajan puhuttu paljon vastuullisuudesta. Alkuun se innoitti suunnannäyttäjiä, sittemmin laajempaa yleisöä ja lopulta lähes kaikkia. Samoin käy seuraavaksi diversiteetti-, yhdenvertaisuus- ja inkluusioasioiden kanssa. 

  • Diversiteetti- ja inkluusioasioiden ottaminen tosissaan nostaa tutkitusti organisaatioiden innovaatiokykyä, tuottavuutta ja parantaa mm. päätöksentekokykyä ja työntekijöiden hyvinvointia.
  • Isossa kuvassa on kyse siitä, miten Suomi saadaan houkuttelevaksi kansainvälisille osaajille sekä opiskelijoille. Sama koskee yhtä lailla yrityksiä ja julkisen sekä kolmannen sektorin työpaikkoja.
  • Suomen Ekonomit liittyi Inklusiivin jäseneksi ja teki yhteistyösopimuksen International Working Women of Finlandin kanssa, koska haluamme edistää yhdenvertaisuuden toteutusta työelämässä.


Webinaarissa tarjotaan perustietopaketti diversiteetti-, yhdenvertaisuus- ja inkluusioasioista sekä avataan tarkemmin niitä hyötyjä, joita eri organisaatioissa voi saada, jos ja kun monimuotoisuus- sekä inkluusioasiat otetaan tosissaan.

Tilaisuuden alkuun Suomen Ekonomien elinkeinopoliittinen erityisasiantuntija Ted Apter alustaa lyhyesti Ekonomien työperäisen maahanmuuton linjoista sekä halustamme tukea yhdenvertaisuutta työelämässä. Tämän jälkeen yhdenvertaisuusasiantuntija Hodan Mohamed käy läpi perusteet yhdenvertaisuusasioista ja avaa tarkemmin niiden hyötyjä.

Maksuttomaan tilaisuuteen voivat ilmoittautua ekonomijäsenet ja KylteriPlus-jäsenet.  

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hodan Mohamed

hodanC2A0mohamed.png (51 KB)

Hodan Mohamed

Yhdenvertaisuuden asiantuntija ja konsultti  

Kokemusta löytyy niin julkkishallinnosta, kuin yksityiseltä sektorilta ja yrittäjyydestä. Hodman perustaja ja toimitusjohtaja.

Monipuolisen taustansa ansiosta Hodan pystyy välittämään uusia ajatuksia monimuotoisuudesta.

Paikkoja ei enää tarjolla.
Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

30.11.2021 09:00:00

Päättyy:  

30.11.2021 10:00:00

Lisätiedot

Eeva Niskanen

045 260 2884

eeva.niskanen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

verkossa