Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Työkaluja yhteisölliseen työskentelyyn verkossa

17.9.2020 10:00

Webinaari

Työkaluja yhteisölliseen työskentelyyn verkossa 

Yhteisöllisellä verkkotyöskentelyllä tarkoitetaan erilaisten dokumenttien työstämistä verkon kautta siten, että useampi henkilö voi tehdä niihin muutoksia samaan aikaan. Etuna on se, että kaikki näkevät muutokset saman tien eikä esimerkiksi tekstidokumentteja tarvitse lähettää edestakaisin sähköpostin liitetiedostoina. Google Drive on ilmainen ja käytetyin teknologia yhteisölliseen verkkotyöskentelyyn.

Tässä webinaarissa opit:  

  • Miten Google Drive otetaan käyttöön?
  • Miten tekstiä, taulukoita ja diaesityksiä voi valmistella yhdessä verkon kautta?
  • Miten dokumentteihin voi jättää kommentteja ja ehdotuksia muille?

Puhujana on Mikko Eloholma TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:ltä. Webinaari on osa Tieke ry:n koordinoimaa hanketta InPromptu - tukea digiosaamiseen, jossa järjestetään digitaalisiin perustaitoihin keskittyviä valmennuksia ja webinaareja etenkin yhdistystoimijoille ja työttömien yhdistyksille. Voit lukea lisää hankkeesta tästä

Tämä webinaari toteutetaan yhteystyössä Tieke ry:n kanssa osana heidän InPromptu-hanketta. Hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Tapahtumaan ilmoittautumislomakkeella kysytyt henkilötiedot välitetään Tieke ry:lle hankkeen raportointia varten. Ilmoittautumislomakkeella kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan osana ESR-hankkeen raportointia. Yhteystietoja ei myöskään käytetä hankkeen viestintään tai markkinointiin jatkossa. Ilmoittautuessasi tapahtumaan vahvistat hyväksyväsi tietojesi välittämisen hankkeen raportointia varten Tieke ry:lle.

Ilmoittaudu viimeistään 17.9. klo 9.30.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

17.9.2020 10:00

Päättyy:  

17.9.2020 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki