Helsingin Ekonomit - Markkinointiekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Survival Stories – onnistuneesti uutta

18.5.2021 15:00

Korona muutti työelämää, mutta mitä tekivät yritykset, jotka muuttivat liiketoimintaansa sopeutuakseen tähän? Mistä idea johonkin aivan uuteen lähti ja miten muutoksiin reagoitiin? Tule kuulemaan kolme inspiroivaa tarinaa eri alojen yrityksiltä.

My BnB – kumppanit livejumppien mahdollistajina

Tiina Veijonen, My Body&Balancen perustaja ja yhtiön toimitusjohtaja, keksi nerokkaan ratkaisun, joka mahdollistaa kaikille halukkaille ilmaiset jumpat nettiyhteyden välityksellä. Yrityksen liiketoiminta on  muutettu niin, että kumppanuuksien kautta yritykset maksavatkin yksityishenkilöiden ohjatut kotitreenit. Tämä on täysin uutta ryhmäliikunnan kontekstissa. Yhteisöön liittyneiden ihmisten määrä, yli 107 000 jäsentä Facebookissa, puhuu konseptin suosion puolesta. Miten kaikki lähti liikkeelle ja miten näin valtavaan suosioon on päästy? 

Kyrö Distillery – nopeaa reagointia kuluttajien tarpeisiin

Miika Lipiäinen, Kyrön toimitusjohtaja, kertoo meille, kuinka palkituista gineistä tunnettu Kyrö voitti asiakkaat puolelleen myös käsidesien markkinoilla. Miten yhtiö pystyi muuttamaan toimintaansa niin nopeasti ja ennen kaikkea, kuinka tuotteet saatiin toimimaan Kyrön brändin alla? Miten myös tunteiden vuoristoradasta on selvitty tämän kaiken keskellä?

 

Kumpu Group Oy - nopeita päätöksiä muuttuvassa tilanteessa

Olavi Kumpulainen, Kumpu Group Oy:n toimitusjohtaja, kertoo, että he ovat olleet samanlaisessa tilanteessa jo aiemmin, kun Krimin kriisi vei ilmailutyöltä pohjan pois. Nyt sama ala koki vielä suuremman notkahduksen.  Mitä he olivat oppineet tästä, mikä auttoi heitä myös nyt yritystoiminnan muuttuessa? Edellisen kriisin yhteydessä he olivat hankkineet lämpökameroihin erikoistuneen Infradex Oy:n itselleen, tällä kertaa vuorossa oli otsikoihin asti päässyt venekahvilatoiminta. Lisäksi Kumpu Groupin toinen yhtiö kehitti lämpökameroille uuden käyttötarkoituksen, ihmisten nopeaan lämpötilan mittaamiseen suunnatun järjestelmän. ”Korona ei nujertanutkaa meitä, vaan teki meistä vielä vahvempia!” Miten nämä ratkaisut ovat syntyneet ja mitä me kaikki voisimme oppia tästä?

Nämä puheenvuorot eivät jätä ketään kylmäksi! 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.5. klo 14.30. 

Järjestäjät: Markkinointiekonomit ja Konsuliklubi

 

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

18.5.2021 15:00

Päättyy:  

18.5.2021 16:30

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit Ry

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki