Helsingin Ekonomit - Business Partners

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Miten pandemia vaikuttaa työn tekemiseen ja työympäristöihin

22.10.2020 09:00

Webinaari

Miten pandemia vaikuttaa työn tekemiseen ja työympäristöihin

Webinaarissa saat näkemyksiä siitä, kuinka pandemia vaikuttaa tapaamme tehdä töitä ja muuttaa jatkossa koko työympäristön määritelmää. Miten selviydyimme kevään etätyöjaksosta ja mitä siitä opimme? Mitä on hybridityö? Jaamme webinaarissa pohjoismaista tutkimustietoa sekä toimisto- että etätyöstä sekä kokemuksiamme eri organisaatioissa tehdyistä ratkaisuista. Saat myös työkaluja turvallisen ja toimivan työympäristön luomiseen.

Webinaarin puhujina ovat Eeva Terävä, joka johtaa Martelalla työympäristöasiantuntijoiden tiimiä sekä Tytti Ruponen, joka vastaa työympäristön digitaalisista palveluista. 

Ilmoittaudu viimeistään 22.10. klo 8.30.

Järjestäjä: Business Partners

____________________________

Martela on vuonna 1945 perustettu suomalainen perheyritys ja yksi Pohjoismaiden johtavista työ- ja oppimisympäristöjen asiantuntijoista. Yritys suunnittelee ja toteuttaa käyttäjälähtöisiä tiloja, jotka tukevat yksilöllisiä tapoja tehdä työtä ja oppia. Martelan suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut kattavat työympäristöjen koko elinkaaren – laaja palveluvalikoima sisältää mm. tilasuunnittelun ja yritysmuutot.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

22.10.2020 09:00

Päättyy:  

22.10.2020 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki