Helsingin Ekonomit - Nuoret Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Yritysvastuu & compliance: Mitä jokaisen tulisi tietää?

1.9.2021 17:30

Mäkitalo Asianajotoimisto Oy

Compliance ja vastuullinen liiketoiminta korostuvat tulevaisuudessa yhä vahvemmin myös lainsäädännön kehittymisen myötä. Mitä jokaisen pitäisi tietää vastuullisuudesta ja compliancesta ja mitä ne käytännössä tarkoittavat? Mitä voi tapahtua, jos yritys ei ole täyttänyt velvoitteitaan ja edessä on konfliktitilanne työntekijän tai sopimuskumppanin kanssa?

Nuorten Ekonomien ja Mäkitalo Asianajotoimiston yhdessä järjestämässään tilaisuudessa 1.9.2021, Mäkitalon Minna Marttiini (lakimies, OTM) ja Rosa Lång (asianajaja) valottavat tulevaisuuden yritysliiketoiminnan vaatimuksia nimenomaan compliancen ja vastuullisuuden näkökulmista. Minnalla on seitsemän vuoden kokemus yhtiöoikeudesta, riskienhallinnasta ja projektien juridiikasta. Hänellä on mittava operatiivinen kokemus myös organisaatioiden compliance-toiminnoista ja niiden kehittämisestä. Rosalla on yli kymmenen vuoden kokemus projektien hallinnasta ja erilaisista sopimuksista sekä asianajo- että yrityspuolelta. Osana aiempaa työkokemustaan Rosa on toiminut myös organisaatioiden compliance- ja GDPR-toimintoihin sekä riskienhallintaan liittyvissä tehtävissä. Työoikeudelliset kysymykset sekä riidanratkaisu kuuluvat myös Rosan erityisosaamiseen.

Tapahtuma järjestetään koronatilanteen salliessa Mäkitalo Asianajotoimiston tiloissa. Jos kokoontumisrajoitukset estävät tapahtuman järjestämisen paikan päällä, tilaisuus pidetään webinaarina. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Paikkoja on 20. Ilmoittautumiset viimeistään 25.8.

Järjestäjä: Nuoret Ekonomit

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

1.9.2021 17:30

Päättyy:  

1.9.2021 19:00

Tapahtumapaikka

Mäkitalo Asianajotoimisto Oy

Eteläesplanadi 12
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki