Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Ovatko johtamismallit uhattuna kun vastuullisuus kasvaa?

23.4.2021 08:30

Onko vastuullisuuden aallolla pohjoimaalainen johtaminen uhkaava kilpailija amerikkalaiselle johtmaismallille?

 

Yritysjohtajilta odotetaan paljon ratkaisuja etenkin vastuullisuuteen ja ilmastonmuutokseen liittyen. Olemmeko siihen valmiit? Onko meillä käytössä riittävät työkalut? Ovatko johtamisen käytännöt ja opit edelleen ajankohtaisia, vai olemmeko muutoksen aallolla?

Webinaarin puhuja Tina Karme on yksi Suomen johtavista asiantuntijoista vastuulliseen johtamiseen ja ilmaston muutokseen liittyen. Osaamistaan hän vahvistaa YK:n vastuullisen johtamisen ja ilmaston muutoksen opinnoilla. Hän on perustanut Sustory järjestön, joka on Suomen ainoana kansalaisjärjestönä (non-governmental organisation, NGO) osa YK:n Sustainable Development Solutions Networkia (SDSN).

img_1165.jpg (2.92 MB)

Kyllä, Solutions, sillä nyt taotaan ratkaisuja toden teolla. Tina on kokenut keskustelun fasilitaattori ja toisinajattelija, joten ajatukset lähtevät varmuudella tapahtuman jälkeen liikkeelle. Tinasta tehtiin hiljattain Kauppalehti Optiossa laaja artikkeli.

Tina jakaa ajatuksia johtamisesta, etenkin eroista amerikkalaisen ja pohjoismaisen johtamisen välillä. Tämä on kutsu osallistua keskusteluun tulevaisuuden johtamiseen liittyen ja on osa Nordic Leadership 3.0 hanketta, mitä Tina vetää.

Ilmoittaudu viimeistään 23.4. klo 8.00.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille

Ajankohta

Alkaa:  

23.4.2021 08:30

Päättyy:  

23.4.2021 09:30

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki