Helsingin Ekonomit - Kehonkohentajat

Tapahtuman oletuskuva

Kehon Taju - Neljän elementin joogaa ekonomeille

16.5.2021 12:00

Saija Lentonen on tuttu kasvo monista näyttelijänä tekemistään roolitöistä niin televisiossa, elokuvissa kuin teatterissakin. Vuodesta 2019 Saija on etabloitunut myös diplomi-koulutettuna Jooga-opettajana ja vuonna 2020 hän valmistui Tantrisen elämäntaidon valmentajaksi ja perusti oman toiminimen Elämänkehto.

saija_lentonen.jpg (105 KB)

Mistä suunnan muutos Saijan uralla johtui?

”Aika aikaa kutakin. Olin työskennelyt näyttelijänä kuitenkin jo 20 vuotta kun tunsin voimakasta kutsumusta lähteä jakamaan henkisen polun varrelta keräämääni oppia. Jooga on ollut osa elämääni 15 vuotta. Koen, että voin palvella ihmisiä opettajana ja valmentajana aidommin kuin näyttelijänä. En ole näyttelemistä jättänyt, mutta nyt aika keskittyä yritykseni liitoon ja ihmisten holistisen hyvinvoinnin kasvattamiseen. Kurssi sopii kenelle tahansa, joka kaipaa helppoja ja selkeästi ohjattuja harjoituksia koti-oloissa toteutettavaksi ja samalla rikastaa suhdettansa joogaan ja meditaatioon."

Verkkokursilta saa uutta inspiraatiota ja vinkkejä niin aiemmin joogannut, kuin myös aloitteleva harrastaja. Täysin alkeista kurssi ei aloita, joten jos sinulla on muutama tunti joogaa taka-taskussa, se on hyvä. Elementit rikastavat harjoitusta kun ymmärrämme, että niin liikettä, hengitystä kuin ajatuksenkin intentioita on eri laatuja ja ne palvelevat eri tavoin eri tilanteissa.

Aina ei ole hyödyllistä harjoitella Tulisen dynaamisesti ja vahvasti, vaan välillä on hyvä palautua Veden elementin ohjaamana, rauhoittua ja vahvistua Maan tukemana ja toisinaan kirkastaa keskittymistä Ilman avulla.

Asana harjoituksissa on elementtejä niin astanga-, kundaliini- kuin somaattisestakin joogasta ja meditaatiot ovat myös kaikki erilaisia, mukana on liike-meditaatiota, hengitystä ja visualisaatiota.

Ota koppi vain ekonomeille suunnatusta verkkokrussin tarjouksesta ja kasvata hyvinvointiasi moniouolisesti! Tutustu myös Elämänkehdon muuhun tarjontaan www.elamankehto.fi.

 

 Hyödynnä etusi 

Ajankohta

Alkaa:  

16.5.2021 12:00

Päättyy:  

31.5.2021 23:59