Helsingin Ekonomit - Business Partners

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Paras esiin tiimiläisistäsi

19.5.2021 16:30

Tiimiläisten potentiaali kukoistamaan

Haasteet ja ratkaisut

 

Jäävätkö joidenkin tiimiläistesi suoritukset odotusten alle? Näyttävätkö mittarit punaista? Oletko varma, että kaikki johdettavasi hyödyntävät potentiaaliaan optimaalisesti?

Meissä ja kaikissa ympärillämme on paljon enemmän potentiaalia kuin mitä hyödynnämme. Tässä koulutuksessa pääset tutustumaan usein toistuviin syihin hyödyntämättömän potentiaalin taustalla.

Tuoreessa haastattelututkimuksessa kysyttiin johtamis- ja HR-ammattilaisilta, minkälaisia syitä he ovat tunnistaneet työntekijöiden potentiaalin alihyödyntämisessä. Löytyykö syy työntekijästä vai organisaatiosta? Joskus molemmista ja joskus ei kummastakaan. Varmaa kuitenkin on, että mahdollista ongelmaa voidaan alkaa ratkoa vasta, kun se on tunnistettu. Potentiaalin saa "kaivettua" esille vuorovaikutteisella valmentavalla johtamisella.

Tule mukaan webinaariin kuuntelemaan ja keskustelemaan asiasta. Asiantuntijoina webinaarissa ovat tuoreen haastattelututkimuksen tehnyt Esa Hukkanen ja kokenut esimiesvalmentaja ja Certified Business Coach Mira Kivistö.

Ilmoittaudu viimeistään 19.5. klo 16.

Järjestäjä: Business Partners

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

19.5.2021 16:30

Päättyy:  

19.5.2021 18:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki