Helsingin Ekonomit - Konsuliklubi

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Matkalla hallitusammattilaiseksi

2.6.2021 14:00

Kiinnostaako sinua yritysten hallitustyöskentelyn ja johtamisen kehittäminen? Suunnitteletko uraa hallitusammattilaisena tai haluatko kenties työskennellä hallitusta ja johtoa sparraavassa roolissa?

Jos vastauksesi on kyllä, tämä tapahtuma on tarkoitettu juuri sinulle! Tilaisuudessa tutustutaan Helsingin seudun kauppakamariin, sen koulutustarjontaan sekä tarkemmin Hyväksytty Hallituksen Jäsen ja Hyväksytty Advisory Boardin jäsen -valmennuksiin.

HHJ on jo vakiinnuttanut asemansa hallitustyötä kehittävänä ja aktivoivana koulutuksena. Koulutusesittelyn lisäksi kuulemme Katri Sipilän kokemuksia koulutuksesta ja sen hyödyistä käytännön haliitustyössä. Katri on toiminut jäsenenä ja puheenjohtajana useiden yhtiöiden, säätiöiden ja yhdistysten hallituksissa ja on myös Hallituspartnerit Helsinki Board Professionals Finland ry:n hallituksen jäsen ja esittelee myös heidän toimintaansa.

Uudempi HAB -valmennus on suunniteltu yhdessä InHunt Boards Oy:n kanssa ja sen tavoitteena on pätevöittää osallistuja käynnistämään Advisory Board -toiminta yrityksissä. Tilaisuudessa tästä kertoo koulutuksen suunnittelusta vastannut Tarja Ilvonen. Tarja toimii toimitusjohtajana InHunt Boards Oy:ssä ja Senior Headhunterina InHunt Group Oy:ssä.

Ohjelma:

  • 14.00 -14.20 Tervetuloa webinaariin! Hallitustyön ja johtamisen koulutukset ekonomeille. Palveluliiketoiminnan johtaja Antti-Pekka Hulkko, Helsingin seudun Kauppakamari
  • 14.20 -14.50 Hyväksytty Hallituksen Jäsen -valmennus. Kokemuksia hallitustyöstä, HHJ-valmennuksesta ja Hallituspartnerit Helsinki Board Professionals Finland ry:n esittely. Katri Sipilä
  • 14.50 - 15.10 Hyväksytty Advisory Boardin jäsen -valmennus. Tavoitteet ja koulutuksen rakenne. CEO Tarja Ilvonen, InHunt Boards Oy.

Ilmoittaudu viimeistään 2.6. klo 13.30.

Järjestäjä: Konsuliklubi

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

2.6.2021 14:00

Päättyy:  

2.6.2021 15:20

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki