18.11.2020 18:00 - 18.12.2020 Malskin kokoustilat , Päijänteenkatu 9 , 15100  Lahti

Kevät- ja syyskokous ja tutustuminen Kahiwa Coffee Roasters -kahvipaahtimoon

18.11.2020 18:00

Malskin kokoustilat

Lahden Seudun Ekonomien yhdistetty kevät- ja syyskokous järjestetään keskiviikkona 18.11. klo 18.00 Malskin kokoustiloissa (Päijänteenkatu 9, Neuvotteluhuone Sininen, 3. kerros). Kokouksessa käsitellään sekä kevät- että syyskokouksen sääntömääräiset asiat.

Kokouskutsu ja asialista lähetetään vielä erikseen jäsenille sähköpostilla. Kokouksen materiaalit ovat nähtävillä Lahden Seudun Ekonomien verkkosivuilla viimeistään viikkoa ennen kokousta: https://www.lahdenseudunekonomit.fi/.


Saapuminen Malskille tapahtuu osoitteesta Päijänteenkatu 9. Päijänteenkadulla on mahdollisesti edelleen tietyö käynnissä eli pääovi löytyy tietyön takaa. Meille on varattu neuvottelutila Sininen, joka löytyy seuraamalla opasteita kokoustiloihin ja hissille. Neuvottelutila Sininen on 3. kerroksessa käytävän päässä, Lounge-tilassa. Lähimmät kadunvarsipaikat pysäköinnille on Päijänteenkadun molemmissa päissä. Malskilla ei valitettavasti ole omia parkkialueita.


Kokouksen jälkeen tutustumme oppaan johdolla Malskin tiloissa toimivan Kahiwa Coffee Roasters -kahvipaahtimon toimintaan ja lisäksi pääsemme maistelemaan Lahdessa paahdettua kahvia. 


Tapahtuma on Lahden Seudun Ekonomien jäsenille. Voit kuitenkin ottaa mukaan ekonomituttusi, joka ei vielä ole meidän jäsen, mutta voisi olla kiinnostunut tutustumaan toimintaamme (ekonomi-avec). Tapahtuma on jäsenille ja ekonomi-aveceille maksuton.


Kokous on avoin kaikille jäsenille, mutta paahtimokierrokselle voimme ottaa vain rajatun määrän ihmisiä (18 henkilöä).
Ilmoittautuminen tapahtumakalenterin kautta.

Paikkoja ei enää tarjolla.
Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

18.11.2020 18:00:00

Päättyy:  

18.12.2020

Järjestäjä

Lahden Seudun Ekonomit

Tapahtumapaikka

Malskin kokoustilat

Päijänteenkatu 9
15100 Lahti

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet