Suomen Ekonomit

14.11.2018 18:00 - 14.11.2018 19:30 Oma tietokone / tai paikan päälle Fondia Helsinki

Yrittäjän luontoilta - keskustelussa kasvu

KATSO LIVELÄHETYSTÄ KLO 18.00 TÄSTÄ

Hyvinvoinnin turvaamiseksi Suomeen kaivataan lisää erilaisia ja uuden tyyppisiä yrityksiä, mutta ennen kaikkea kasvuyrittäjyyttä. Miten kasvu sekä ihmisten hyvinvointi ja ympäristöhaittojen vähentäminen sopivat yhteen? Onko kasvu tarpeellista, mielekästä tai edes mahdollista yritykselle? Entä jos kasvun päässä onkin konkurssi? Miten sijoittajan ajatukset vaikuttavat taustalla?

Yrittäjän luontoillassa alojensa huiput herättelevät keskustelua yrittäjien kasvutarinoista eri näkökulmista. Illan aikana pohditaan kasvua pureutuen erityisesti yrittäjän, sijoittajan, yhteiskunnallisen vaikuttajan näkökulmiin. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille ja sen järjestävät Ekonomit, TEK ja Fondia yhteistyössä.

Osallistu keskusteluun Twitterissä hashtagilla #yrittajanluontoilta

Illan keskustelijat

Asmo Saloranta - yrittäjä 

Asmo on tullut tutuksi start-up -piireissä ja Asmo-laturin kehittäjänä. Sarjayrittäjä, isä ja puoliso, joka kävi läpi oman startuppinsa konkurssin.

Asmo kertoo rehellisellä touchilla siitä, mitä kaikkea yrittäjä käy läpi oman yrityksensä lopettamisvaiheessa. Onko konkurssi kaiken loppu vai uusi alku, ja mitä sitten tapahtuu? Asmo alkoi kirjoittaa kirjaansa konkurssista kesällä 2017, kun alkoi olemaan selvää, mitä tulee tapahtumaan. No Exit ilmestyi keväällä 2018. 

Karo Hämäläinen - sijoittaja ja taloustoimittaja

Pitkän linjan sijoitustoimittaja, kirjailija ja kokenut sijoittaja Karo Hämäläinen on seurannut kasvuyritysten kenttää niin viimeisinä vuosikymmeninä niin sijoittajana kuin Arvopaperi-lehden toimistuspäällikkönäkin. Karo kertoo mitä hän sijoittajana etsii kasvua tekevästä yhtiöstä. Hän tuntee yrityskentän laajalti ja tietää minkälaisten kysymysten kanssa rahoitusta pohtivat yhtiöt painivat. 

Eeva Hellström - Strategia-asiantuntija, Sitra     

Eeva Hellström on Sitran ennakointitoiminnan strategia-asiantuntija.             

Hän pohtii, miten kasvuun tulisi suhtautua, kun tavoittelemme taloutta, joka luo ihmisille hyvinvointia samalla kun siitä aiheutuvat ympäristöhaitat vähenevät? Onko kasvu tällöin välttämättömyys, keino tai mahdollistaja vaiko seuraus? Ja kenelle – yritykselle, yrittäjälle vaiko yhteiskunnalle?

Lauri Salovaara – illan juontaja, yrittäjä                                 

Lauri Salovaara on ollut 20 vuotta mukana viihdebisneksessä, toiminut 11 vuotta yrittäjänä, perustanut kolme yritystä; lopettanut yhden, myynyt yhden, isännöi yhtä ja suunnittelee seuraavien firmojen perustamista. Kesällä 2016 hän säväytti Radio Suomipopin Lauri Salovaara & Menestyjät keskustelusarjassa, joka ylitti uutiskynnyksen useissa valtakunnallisissa medioissa, poiki hänelle puhuttelun, potkuilla uhkaamisen ja hirvittävän määrän posiitivista palautetta. 

Tänään hän isännöi erilaisia tapahtumia ja sparraa yrityksiä pienistä suuriin suosituissa 'poskille läpsimis' -tilaisuuksissaan.

ILMOITTAUDU LIVESTREAMIIN:

  

 ILMOITTAUDU STUDIOYLEISÖÖN PAIKAN PÄÄLLE:

Ajankohta

Alkaa:
14.11.2018 18:00
Päättyy:
14.11.2018 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Oma tietokone / tai paikan päälle Fondia Helsinki

Lisätiedot

Salla Grönholm

040 515 9491

salla.gronholm@ekonomit.fi

Powered by Eventilla