Helsingin Ekonomit - Päiväklubi

Tapahtuman oletuskuva

Virtuaalikierros Ateneumin Ilja Repin näyttelyyn

23.4.2021 14:00

Ilja Repin on aikansa merkittävin venäläinen taiteilija ja myös suomalaisten rakastama. Repin tunnetaan ennen muuta psykologisen ihmiskuvan ja venäläisen kansankuvauksen mestarina. 

Etäopastus tarjoaa makupaloja Repinin taiteen maailmasta. Opastuksen aikana tutustumme taiteilijan keskeisiin teoksiin sekä elämänvaiheisiin näyttelyn teemaa seuraten.

Kierroksella ei kierretä näyttelysaleissa, vaan opas esittelee taiteilijan ja hänen teoksiaan kuvaesityksen avulla. Etäopastuksessa Ateneumin opas on henkilökohtaisesti läsnä, ja valmis myös vastaamaan kysymyksiin esityksen lopussa.

Etäopastus toteutetaan Ateneumin Microsoft Teams -alustalta. Teams-sovellusta ei tarvitse ladata omalle koneelle tai laitteelle, opastukselle voi liittyä myös selaimen kautta. Jotta voit nauttia etäopastuksesta parhaalla mahdollisella tavalla, tulee verkkoyhteytesi nopeus olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G-yhteys. Osallistumislinkin virtuaalikierrokselle saat ilmoittautumisvahvistuksessa. 

Paikkoja on 20. Ilmoittaudu viimeistään 20.4.

Järjestäjä: Päiväklubi

Tapahtuma on tällä hetkellä täynnä, mutta voit halutessasi ilmoittautua jonotuspaikalle.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

23.4.2021 14:00

Päättyy:  

23.4.2021 14:45

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki