Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Vastuullinen johtajuus - Miten korona-aika on vaikuttanut esimiestyöhön?

17.9.2020 08:00

VASTUULLINEN JOHTAJUUS -WEBINAARISARJA OSA 3

Miten korona-aika on vaikuttanut esimiestyöhön?

Tule  kuulemaan, miten koronakevät on vaikuttanut esimiestyöhön ja millaisilla keinoilla voit parantaa johtamista.

Novetos toteutti kesäkuussa tutkimuksen esimiesroolissa toimiville ja kysyi kokemuksia menneestä keväästä ja arviota siitä, miten johtaminen tulee muuttumaan jatkossa. Vaikka etätyö rantautui moneen organisaatioon rytinällä, kesälomien kynnyksellä valtaosa koki töiden sujuneen jopa paremmin kuin ennen.

Valtaosa vastaajista myös arvioi, että etätöiden tekeminen lisääntyy jatkossa. Moni arvelee säilyttävänsä johtamisessaan jatkossakin säännöllisemmän yhteydenpidon kaikkiin johdettaviin sekä koko oman tiiminsä kanssa. Vastaajat tunnistivat, että etätyökäytänteitä on tarpeen jatkossa kehittää ja moni haluaa löytää työkaluja ja keinoja parempaan etäältä johtamiseen. Keskeisiä kysymyksiä ovat esimerkiksi: Miten osallistaa kaikki ja varmistaa aito kuulluksi tuleminen etäpalaverissa? Miten luoda tasapuolisuuden kokemus? Millainen tavoitteenasetanta tukee etätyötä?

Tärkeää on muistaa, että jokainen työ, työpaikka ja yksilö ovat omanlaisensa. Se, mikä toimii yhdellä, ei välttämättä toimi toisella. Olipa tilanne mikä tahansa, jokainen varmasti pääsee tulevan syksyn aikana harjoittamaan muutosjoustavuuden ja uuden oppimisen taitoja.

-------------------------------------------

Puhujina ovat Marjo Itäaho ja Hanna Poskiparta, jotka toimivat Novetoksessa johtamisen ja työyhteisöjen valmentajina ja kehittäjinä. Marjo Itäaho haastaa jokaisen organisaation ja yksilön kehittämään omaan toimintaansa. Hyvinvointi ja tuottavuus yhdistyvät parhaiten, kun tekemisen pohjana ovat vahvat arvot, selkeä suunta ja käytössä on oikeat työkalut. Hanna Poskiparta oivalluttaa tunnistamaan itselle, työyhteisölle ja organisaatiolle merkitykselliset asiat. Hän herättelee asiakkaita löytämään rohkeutensa ja vahvuutensa, katsomaan asioita uudesta näkökulmasta, luomaan selkeitä tavoitteita ja tukee löytämään askelmerkit onnistumisen tielle.

 -------------------------------------------

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä artikkeli- ja webinaarisarjan , johon kuuluu 4-5 webinaaria vuodessa. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Vastuullisen johtajuuden teemaa avataan pala kerrallaan.

 

novetos.png (30 KB)

Novetos on toiminut vuodesta 1997 suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

 

 

Ajankohta

Alkaa:  

17.9.2020 08:00

Päättyy:  

17.9.2020 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki