Helsingin Ekonomit - Konsuliklubi

8.10.2020 16:00 - 8.10.2020 17:45 Meeting Park Kamppi , Salomonkatu 5 C , 00100  Helsinki

Case Ruohonjuuri: Vastuullisuus yrityksen johtamisessa

Yrityksiltä odotetaan yhä vastuullisempaa toimintaa kaikilla toiminnan osa-alueilla. Onko yrityksen mahdollista tehdä voittoa vastuullisesti ja läpinäkyvästi? Miten vastuullisuusajattelu saadaan koko organisaation sydämen asiaksi? Miten vastuullisuus näkyy yrityksen johtamisessa?

Ruohonjuurelle vastuullisuus ei ole viherpesua tai muotioikku, vaan se on jokapäiväisiä tekoja ja arkista aherrusta. Maailman muuttaminen paremmaksi on ollut yrityksen tavoitteena aina perustamisesta asti vuodesta 1982. 1980-luvun alussa ei kauppojen hyllyiltä löytynyt luomu- tai ekotuotteita, Reilun kaupan tuotteista puhumattakaan. Ruohonjuuren ideana oli tuoda ihmisten valittavaksi ekologisempia vaihtoehtoja tavanomaisille tuotteille. Maailmaa voi tehdä paremmaksi ostoskori kerrallaan.

Vaikka maailma on muuttunut melkoisesti, on Ruohonjuurella edelleen vahva arvopohja, joka ohjaa toimintaa edelleen. Ruohonjuuren toiminta lähtee asiakkaasta. Ruohonjuuressa arvostetaan erilaisuutta ja ollaan hyväksyviä niin asiakkaita ja henkilökuntaakin kohtaan. Ruohonjuurelle vastuullisuus on sitä, että kauppaa käydään ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Mikään Ruohonjuuren asiakkaalle tuotteista koituva hyvä ei ole muilta pois. Arvot ohjaavat vahvasti viestintää, henkilöstön kohtelua, asiakkaiden kohtaamista ja kaikkea toimintaa, vaikka maailma on muuttunut. 

Miten inspiroiva, sytyttävä ja merkityksiä luova kulttuuri ja johtaminen on saanut alkunsa ja mitä kasvu ja menestys on vaatinut? Tilaisuudessa Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho kertoo Ruohonjuuren menestystarinasta.

Ohjelma

  • 16:00-16:30 Ilmoittautuminen, kevyt välipala ja verkostoitumista
  • 16:30-17:30 Vastuullisuus yrityksen johtamisessa / Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho 
  • 17:45 Tilaisuus päättyy

Paikkoja 50 osallistujalle. Ilmoittaudu viimeistään 2.10.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Konsuliklubi

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki yhdistyksen jäsenet sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua toimintaamme mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:
8.10.2020 16:00
Päättyy:
8.10.2020 17:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Meeting Park Kamppi
Salomonkatu 5 C
00100 Helsinki

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit ry

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Powered by Eventilla