Helsingin Ekonomit - Nuoret Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Nuorten Akateemisten Afterwork

16.7.2021 17:00

Ravintola Lasipalatsin sisäpihan terassi

Nuorten Akateemisten Yhteisseminaarin alkulämpö toteutetaan rennoilla afterworkeilla eli nayftereillä Helsingin keskustassa

Tervetuloa nauttimaan rennosta ja poikkitieteellisestä seurasta NAY-hengessä. Luvassa on tietovisailua sekä rentoa yhdessäoloa. Voit tulla yhdelle klo 17 alkaen, tai jäädä koko illaksi.

Paikkana toimii Ravintola Lasipalatsin sisäpihan terassi. Tunnistat oikean porukan NAY-kyltistä paikan päällä. Sateen sattuessa terassilla on katos ja lämmitys.

Nämä afterworkit järjestetään yhteistyössä nuorten ekonomien, nuorten lääkäreiden, nuorten juristien, nuorten psykologien, nuorten opettajien sekä nuorten insinöörien ja arkkitehtien kesken.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki valmistuneet kyseisten järjestöjen/tahojen ihmiset. 

Muistathan noudattaa yleisiä COVID-19 ohjeita ja osallistua tapahtumaan vain jos olet täysin oireeton. Tapahtuma järjestetään, mikäli koronarajoitukset sen sallivat.

Ilmoittautuminen aukeaa 16.6. Ilmoittaudu viimeistään 15.7. niin saamme riittävän määrän paikkoja varattua ennakkoon. Ilmoittautuminen on kuitenkin auki 16.7. klo 16.00 asti. Kiintiö on tämän hetken rajoitusten mukaisesti max 50 hlö. Jos tilanne muuttuu niin muutamme kiintiötä sen mukaisesti.

Lisätietoja: nuoretekonomit@heko.fi.

Järjestäjät: Nuoret Ekonomit, Nuoret Juristit, Nuorten Lääkärien Yhdistys, Nuorten Psykologien Verkosto, HelYEA, OAJ Pääkaupunkiseutu

Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden, eli kyltereiden, palvelu- ja etujärjestö. Jäsenet kuuluvat 25 ekonomiyhdistykseen ja 14 opiskelijayhteisöön ympäri Suomen.
Ekonomiyhteisön muodostavat Suomen Ekonomit, alueelliset ekonomiyhdistykset sekä alueelliset opiskelijayhteisöt.

Ajankohta

Alkaa:  

16.7.2021 17:00

Päättyy:  

16.7.2021 23:00

Tapahtumapaikka

Ravintola Lasipalatsin sisäpihan terassi

Mannerheimintie 22 - 24
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki