Suomen Ekonomit

3.12.2018 18:30 - 3.12.2018 23:30 G Livelab , Yrjönkatu 3 , 00120  Helsinki

Unikorni yrittäjyyskisan finaali!

Tule katsomaan, kun viisi kovaa opiskelijatiimiä pitchaa kilpaa Suomen vahvimmille bisneksen osaajille leijonaluolatyyliin Unikornin päätöskisassa. Voittajalle on luvassa 4000 euroa liikeideansa toteutuksen ja Fondian 5000 euron start up -paketti.

Unikorni on Suomen Ekonomien ja Tekniikan akateemiset TEKin opiskelijoille suunnattu kilpailu, jossa etsitään loistavia liikeideoita.

ILMOITTAUDU YLEISÖÖN

Ohjelma

18.30 Ovet auki
19.00 Finaali leijonanluola tyyliin
21.30 Cocktail
23.30 Valomerkki

Tilaisuuden juontaa yrittäjä Lauri Salovaara.

Finalistit

Yleisöäänestys on päättynyt. Sen perusteella finaaliin pääsivät ehdokkaat:

  • Hydorohex, ehdottaja Tommi Wallenius, Åbo Akademi
  • Rekrytointialusta, ehdottaja Joonas Heinonen, LUT. 

Loput finalistit julkistetaan 16.11.

Ehdokkaat ovat:

  • Verkkopalvelu lehtitilausten digitalisoimiseen: Ehdottaja Henri Kämäräinen, Aalto-yliopisto
  • Polkupyörien vertaisvuokraamista edistävä ratkaisu: Ehdottaja: Akseli Jaara, Jyväskylän yliopisto
  • Reaaliaikaista, visuaalista kirittäjää hyödyntävän teknologian kehittäminen ohjaamaan treenaamista: Ehdottaja: Juho Aaltonen, Aalto-yliopisto
  • Terveysteknologian tuotteiden maahantuonti ja jälleenmyynti. Ehdottaja: Henri Koski, Jyväskylän yliopisto
  • Vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelu, operatiivinen toteutus sekä tuloksien mittaaminen. Ehdottaja: Aleksi Pajunen, Aalto-yliopisto
  • Apua liiketoiminnan kasvattamiseen ja sosiaalisen median hallintaan. Ehdottaja: Erica Hjerpe, Hanken
  • Tapahtumajärjestäjille tarjottava palvelu, joka korvaa paperiset käyntikortit. Ehdottaja: Eveliina Ventilä, Jyväskylän yliopisto

Leijonat

Loppukilpailussa jokainen tiimi pitchaa oman liikeideansa kilpailun leijonille yleisön ja juontajan edessä. Finaali järjestetään Leijonaluola -tyyliin, jossa jokaisella joukkueella on alkuun maksimissaan 5 minuutin pitching ja tämän jälkeen 15 minuuttia aikaa leijonien kysymyksille, keskustelulle ja vakuuttaa leijonista koostuva Unikorni-finaalin tuomaristo, miksi juuri tämä esitys ansaitsee voiton. Leijonilla on oikeus esittää välikysymyksiä, vaikka jokaisen pitchauksen loppuun varataankin erillinen aika kyselykierrokselle.

Leijonina toimivat Lennu Keinänen, Julia Borsos ja Risto Linturi.

Lennu KeinänenLennu Keinänen on sarjayrittäjä, enkelisijoittaja ja kasvun sparraaja. Hän on ollut perustamassa kymmentä eri yritystä mm. Paytrail -maksunvälityspalvelun. Hän on erikoistunut johtamiseen ja strategiaan, kasvun rahoitukseen sekä tiimien rakentamiseen ja osaamiseen.

Julianna Borsos

Julianna Borsos on pääomasijoitusyhtiön Bocap Private Equityn hallituksen puheenjohtaja. Hän sai Vuoden Hyvä Omistaja 2017 -palkinnon. Borsos on kulkenut pitkän tien tutkijasta yrittäjäksi. Hän on erikoistunut suomalaisiin, yrittäjävetoisiin PK-yrityksiin ja niiden voimakkaan kasvun tukemiseen sitoutunut sijoittaja.

Risto Linturi

Risto Linturi on tulevaisuudentutkija, sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja. Hänellä on takanaan noin pari sataa hallituskautta eri kokoisissa teknologiayrityksissä. Linturi on yksi Suomen johtavia tulevaisuudentutkijoita. Hän on osallistunut lukuisten tietotekniikkayritysten kehittämiseen, hallintoon ja niiden henkilökunnan kouluttamiseen.

Ilmoittautuminen

Tervetuloa finaaliyleisöön! Ilmoittaudu mukaan. Paikkoja on rajoitetusti. Tilaisuutta mahdollista seurata myös striimin kautta, jos et pääse paikan päälle.

Ajankohta

Alkaa:
3.12.2018 18:30
Päättyy:
3.12.2018 23:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

G Livelab
Yrjönkatu 3
00120 Helsinki

Powered by Eventilla