12.11.2020 14:00 - 12.11.2020 15:30 , Webinarium  Via din dator eller mobilapparat

Drömledarskapet

12.11.2020 14:00

Föreläsningen kommer att ge dig inspiration samt tips kring vad du som ledare behöver göra samt inte göra idag, för att du och dina medarbetare ska prestera bättre tillsammans imorgon.

I dag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur team eller organisationer kan bli mer framgångsrika. Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång – medarbetarna. Om du vill uträtta något stort, börja då att leda för att skapa det bästa laget. Du arbetar med människor – för andra människor. Vill du nå framgång i ditt ledarskap imorgon, är det enligt principen ”jaget för laget” du ska arbeta.

Vår föreläsare är inspirerande Svante Randlert som bla fått bäst betyg av alla föreläsare på världens största Employer Branding event – World Employer Branding Day i Budapest, Employer Branding Summit i Amsterdam, Future of work i Ljubljana, Rekryteringsdagarna i Oslo samt Leadership Day i Stockholm.

Svante Randlert arbetade som Academic Works Business & People Advisor mellan åren 2009-2018. Ett företag som haft nöjdaste kunder 8 år i rad, samt blivit framröstat till Sveriges bästa arbetsgivare inom servicesektorn de tre senaste åren.

Det som tagit dig hit där du är idag, kommer kanske inte att ta dig dit du vill imorgon. Vi lever i en tid av ständig förändring och du behöver anpassa dig och ditt ledarskap till det. Du måste inse att det inte handlar om vem du är eller vad du redan vet, utan vad du gör – varje dag.

Samarbetspartner: Conductus Nordic Education

 

Evenemanget är för tillfället fullbokat men du kan anmäla dig till väntelistan.

Evenemanget är fullbokat

Evenemangets tidpunkt

Börjar:  

12.11.2020 14:00

Slutar:  

12.11.2020 15:30

Organizer

Ekonomföreningen Niord

Arrangör

Catarina Söderström

0400-138 528

niord@ekonomit.fi

Evenemangsplats

Webinarium
Via din dator eller mobilapparat

Se större karta och ruttinstruktioner