Suomen Ekonomit

10.10.2018 14:00 - 10.10.2018 17:00 Tellus Innovation Arena, tila Galaxy , 1 Oulu, Erkki Koiso-Kanttilan katu , 90570  Oulu

Pitching: Miksi sinua kannattaa kuulla lisää?

Pitchaaminen eli lyhyen myyntipuheen pitäminen on tärkeä osata. Tilaisuutesi voi tulla yllättäen (hissipuhe) tai sitten suunnitellusti esimerkiksi yritysidean esittelyssä, tuotteen tai palvelun myyntitilanteessa ja työpaikkaa hakiessa. Pitchaaminen ei ole tuoteselosteen ulkolukua, vaan sen tarkoituksena on herättää uskottavuus, innostus ja uteliaisuus. Miksi sinua kannattaa kuulla lisää?

Tilaisuus järjestetään osana opiskelijoiden yrittäjyyskisaa ja se on tarkoitettu Ekonomien ja TEKin opiskelijajäsenille.

Valmennuksessa on kolme tavoitetta:

  1. Omien vahvuuksien löytäminen. Millainen esiintyjä sinä olet? Oletko hillitty introvertti ja eloisa ekstrovertti? Omat vahvuutensa kannattaa tunnistaa, jotta niitä voi harjoitella lisää. Millainen esiintyminen tuntuu sinulle itsellesi luontevalta?

  2. Pitchaamisen suunnittelu. Paljonko aikaa on käytössä? Kenelle puhut? Mikä on tärkein viestisi? Miten saat kontaktin yleisöösi? Mitä haluat heidän tekevän esityksesi jälkeen? Kuinka esiintymisjännitykseen kannattaa suhtautua. Väitän, että riittävä suunnittelu vähentää haitallista esiintymisjännitystä.

  3. Varsinainen esiintyminen. Mitä kehonkielesi kertoo sinusta? Kuinka seisot? Miltä näytät? Uhkutko tervettä itseluottamusta vai vaikutatko pelokkaalta?

Kouluttaja Mika Pesonen:

"Terve, minä olen Mika Pesonen. Olen koulutukseltani KTM. Olen toiminut lukuisissa sijoitusalan johtotehtävissä ja nykyisin minulla on valtavan hieno työpaikka OP Ryhmässä. Projektipäällikkönä valmennan asiakaskokemusta ja myyntitaitoja. Esiintyminen on niissä isossa roolissa. Tule mukaan! Takaan, että meillä on hauskaa, mutta opit myös jotakin, mistä on hyötyä läpi elämäsi.”

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
10.10.2018 14:00
Päättyy:
10.10.2018 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tellus Innovation Arena, tila Galaxy
1 Oulu, Erkki Koiso-Kanttilan katu
90570 Oulu

Lisätiedot

Salla Grönholm:

040 515 9491, salla.gronholm@ekonomit.fi

Kylli, Olli Joki:

0505182155, olli.joki@ekonomit.fi

Powered by Eventilla