Helsingin Ekonomit - Ekonominaiset

23.8.2019 14:00 - 23.8.2019 16:00 Clarion Hotel Helsinki , Tyynenmerenkatu 2 , 00220  Helsinki

Hintsan hyvinvointimalli: Näin onnistut olemaan paras versio itsestäsi

Syksyn tullen illat pimenevät, mutta ajatusten toivotaan loistavan yhtä kirkkaana kuin kesälaitumilla. Ajatustyöläinen viettää kuitenkin päivänsä töissä usein tulipaloja sammutellen – ja suorittaminen jää usein päälle vapaa-aikanakin. Eteen tulevista haasteista selviydytään yksi kerrallaan, ja suunnitelmallisuus unohtuu.


Hintsan mallissa hyvinvointia lähestytään ennaltaehkäisevästi. Optimaalista terveydentilaa on mahdollista ylläpitää läpi elämän, ja elämän laatua voi parantaa yksinkertaisilla, pienillä muutoksilla osana päivittäistä arkea. Loman jälkeen on hyvä  ottaa aikalisä ja pohtia omia voimavarojaan. Palaudunko riittävästi päivittäin? Pystynkö keskittymään töihini? Miten onnistuisin olemaan arjessa paras versio itsestäni?

Tule oppimaan henkilökohtaisesta hyvinvoinnin johtamisesta tunnetun Hintsa-mallin avulla! Lääkäri Aki Hintsa jakoi hyvinvoinnin 6+1 osa-alueeseen: yleinen terveys, fyysinen aktiivisuus, ravinto, palautuminen, biomekaniikka, henkinen energia ja core. Mitä paremmin ihminen tuntee itsensä, sitä helpompi hänen on pysyä päätöksissään kestävällä tavalla.

Luennoitsija Mika Salminen on valmentanut niin lukuisia yritysjohtajia kuin Formula 1 -kuljettajiakin. Hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja akupunktuurihoitaja ja toimi ennen moottoriurheilun maailmaan hyppäämistä myös Suomen Urheiluliiton naisten pikajuoksun päävalmentajana.

Paikkoja 100 osallistujalle. Osallistumismaksu 16 euroa sisältää luennon lisäksi Better Life -ennakkokyselyn, jonka avulla omia hyvinvointituloksia voi peilata keskiarvoon. Vuorovaikutteinen luento räätälöidään ekonomien antamien vastausten perusteella vastaamaan hyvinvointiin liittyviä tarpeitamme parhaiten. Ilmoittaudu viimeistään 16.8.

Tilaisuus järjestetään Clarion Hotel Helsingissä. Luennon jälkeen hotellin Sky Roomissa voi jatkaa vapaamuotoista verkostoitumista Helsingin kattojen yllä.

Järjestäjät: Ekonominaiset, Kehonkohentajat ja Viestintäekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
23.8.2019 14:00
Päättyy:
23.8.2019 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit ry

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Powered by Eventilla