3.10.2021 14:00:00 - 3.10.2021 15:30:00 Elokuvateatteri Star, Kalliotie 6 , Kalliotie 6 , 90500  Oulu

Perheen elokuvapäivä - Pertsa ja Kilu

3.10.2021 14:00

Elokuvateatteri Star, Kalliotie 6

Tervetuloa maksuttomaan koko perheen elokuvatapahtumaan. Meille on varattu yksityisnäytäntö, paikkoja koronatilanteen johdosta rajoitetusti.

Tarjoamme elokuvajuomiksi limonadit.

Pertsa ja Kilu

Pertsa ja Kilu

Ei alle 7-vuotiaille Voi aiheuttaa ahdistusta

  • Rooleissa: Olavi Kiiski, Oskari Mustikkaniemi, Mimosa Willamo, Elias Westerberg, Hannes Suominen, Veeti Kallio, Elsa Saisio, Ville Myllyrinne, Anu Sinisalo, Turkka Mastomäki, Joonas Vartia, Sara Vänskä, Robin Haapasalo, Totti Puro, Jesse Tokola, Ellen Hölttä, Hilma Huovinen
  • Ohjaus: Taavi Vartia
  • Käsikirjoitus: Taavi Vartia

Kotkan pankki ryöstetään ja samoihin aikoihin katoaa arvokas huvijahti. Kun ryöstäjä yrittää päästä Tukholmaan tyttöystävänsä kanssa, joutuu hänen ohjastamansa huvijahti myrskyyn ja ajautuu karille. Ryöstösaalis painuu pohjaan jahdin mukana.

Paikalle osuu kaksi poikaa, Pertsa ja Kilu, jotka pelastavat pariskunnan merestä. Totuus alkaa valjeta pojille vasta heidän kuullessaan ryöstöuutisesta. He ovat tietämättään pelastaneet pankkirosvon. Alkaa vauhdikas ja jännittävä kilpajuoksu, kun Pertsa ja Kilu yrittävät etsiä uponneen huvijahdin, ja samaan aikaan pankkirosvo yrittää päästä nostamaan saaliin meren pohjasta. Myös poliisi jäljittää roistoa ja huvijahtia, joten kamppailu aikaa vastaan on käsin kosketeltava.
Varsinkin Pertsalle jahdin löytämisestä tulee elämäntehtävä – perhe on taloudellisesti ahtailla ja muutto Imatralle edessä, mutta pankkiryöstöön liittyvistä vihjeistä ja huvijahdista luvattu palkkio voisivat olla ratkaisu kaikkeen.

Pertsa ja Kilu ottavat myös ystäväpiirinsä avuksi suoriutuakseen tehtävästä – he perustavat pelottoman joukkion ”Viimeiset kaanit”. Kaaniin kuuluu niin poikia kuin tyttöjäkin.

Pertsa kehittää toinen toistaan uskaliaampia keksintöjä, ja mm. kotikutoinen lentokone ja erilaisista irtotavaroista rakennettu sukellusvene auttavat tehtävän ratkaisemisessa. Keskeisenä teemana on Pertsan ja Kilun keskinäinen ystävyys ja luottamus, joka joutuu hetkittäin lujille, mutta tuo kuitenkin lopulta voiton.

http://www.elokuvateatteristar.fi/naytosajat/pertsa-ja-kilu-ystevyys-on-ikuista.html

 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Määrä

Määrä:


Lippuja saatavilla

Paikkoja jäljellä

Pertsa ja Kilu: 40 kpl jäljellä (/100)

Tapahtumaan on jäljellä 40 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

3.10.2021 14:00:00

Päättyy:  

3.10.2021 15:30:00

Järjestäjä

Oulun Ekonomit

Lisätiedot

Oulun Ekonomit

Tapahtumapaikka

Elokuvateatteri Star, Kalliotie 6

Kalliotie 6
90500 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet